Herpes/opar/zima - aké vitamíny

Príspevok v téme: Herpes/opar/zima - aké vitamíny
Ruksak

Ahojte, včera sa mi začala robiť zima na perách, dávam si na to herpesin. myslím, že zaberá, teda aspoň sa to nerozširuje ďalej.
Moja otázka - akým vitaminom dopomôžem k čo najrýchlejšiemu odstráneniu? Zatiaľ ma to neobmedzuje, no cez víkend by som prišiel o veľa ;)

Na nete som čítal, že vitamín B. Teda mám zbehnúť do lekárne a užívať Bkomplex? Radšej by som to ťahal z ovocia/zeleniny.

Isto to všetci poznáte, je to celkom nepríjemná záležitosť, ktorá značne obmedzuje hrátky z partnerkou.

Napíšte mi, čo pomohlo Vám, hociaká mastička, domáci recept, vitamíny, zábaly, proste čokoľvek, čo máte odskúšané.

Ďakujem za každý váš nazor/skúsenosť.

Ruksak

Ono mne sa nestihla spraviť ani chrasta, stihol som to z herpesínom podchytiť a tie vodové opary, čo sa mi začali tvoriť, sa už dosť scvrkli. Teraz to už iba vysuším tea tree olejom a snáď to zmizne zajtra/pozajtra.
Aj keď neviem, či je to správny postup, nič iné ma nenapadá. A jem B - komplex, mandarínky.. Tie mandarínky samozrejme len tak pre psychiku, aj to je doležité :)

orchidejka

a nie skor fungicidin ako fucidin? zevraj vsetky tieto masticky ci naplaste na herpes (typu hermesin, opar atd) ti liecbu herpesu iba skratia, napr ak dlzka liecby herpesu je 6 dni tak s kadejakymi mastickami to bude 4-5 dni

Ruksak

Pozriem na nete, čo je to ten fucidin a imunor. Ale myslím, že na imunor mi je už neskoro, no ako prevencia to môže byť fajn.

Deratizer no nepotešil si ma... Čo už, stávajú sa aj horšie veci.

Dík za rady, ak by ste ešte niekto niečo mali, sem s tým.

deratizer

Ruksak, do vikendu to neodstranis, ak ide o planovanu bozkavacku-sexovacku, tak urcite naplast na opary z lekarne a ziadny oral...

biancarvcv

Tak ja mám s herpesom stále problém zrejme mám slabú imunitu, a najmä v lete sa mi aj horná aj spodná pera vyhádže ked idem na kúpalisko niekedy aj ked nejdem používala som vela faktorov no nič nejako nepomáhalo aj tabletky som brala nejako Herpesin sa to volalo a aj tú masť som si dávala no nič tak mi jedna známa poradila masť FUCIDIN ked mám herpes vždy si to dám a zmierni sa to :)