Pomoc, rada pri zdrav. problémoch

Príspevok v téme: Pomoc, rada pri zdrav. problémoch
hihihumba

Ahojte, chcela som sa opýtať, či by mi nevedel niekto poradit, kedže od lekárov som zatial nedostala žiadnu radu , ktorá by mohla zlepšiť môj zdrav. stav.

Mám 20 rokov, snažím sa žiť zdravo, jesť dostatočné množstvo vitamínov a podobne v potrave, mám aktívny pohyb, avšak v rámci mojich možností, čo mi telo dovolí.

Jeden z mojích problémov je striedavo vysoký a nízky krv. tlak, vysokú frekvenciu tepu aj napriek tomu, že práve nevykonávam žiaden pohyb. menej sa mi dokrvujú končatiny. často vďaka týmto problémom mám závraty , točí sa mi hlava alebo startím rovnováhu. Niekedy počas leta pri zvýšenej teplote odpadávam. Občas sa mi na tele vyskytnú malé modrinky len tak sami od seba. najnovšie ma začali bolieť nohy.

Vďaka týmto problémom som bola pred dvmi rokmi aj v nemocnici. Napriek tomu, že si boli vedomí, všetkého čo sa so mnou deje urobili zopár vyšetrení no na nič konkrétne neprišli, iba mi predpísali lieky na riedenie krvi, môj zdrav. stav sa nezlepšil a ja stále neviem čo nie je v poriadku, a ako by som mohla prispieť k zlepšeniu.

Pokiaľ máte podobné skúsenosti prosím vás o radu, alebo pomoc.
Ďakujem.