Milionta šanca, vaše názory a príbehy

Príspevok v téme: Milionta šanca, vaše názory a príbehy
coteraz00

ahojte, mam taky problem a potrebovala by som pocut nazory a pribehy ludi co zazili to co ja..
mala som 5,5 rocny vztah. s dvomi krizami, prva bola o tom ze sa citil byt duseny vaznym vztahom. po mesiaci sme sa dali dokopy. druha kriza prisla teraz, hovoril ze potrebuje zazit slobodny zivot. boli sme spolu od 15. chapem.. aj ked je to zvlastne, ze vsetko klapalo, mali sme sa strasne radi ale on proste chcel skusit ake to je byt slobodny. po mesiaci a pol sa ozval, a chce sa dat zase dokopy.
kupuje mi ruže, vola mi, snazi sa..
este pocas vztahu stvaral dost hluposti. a dost mi klamal. ale nepodviedol ma.
aj teraz ked sa snazi uz stihol kadeco zvorat, napr. meskal na stretnutie 40min (byva v inom meste ale je to jeho chyba, nezobudil sa na budik), potom sa hanbi pred kamosmi povedat ze sa o mna zase snazi, hovori ze si chce zachovat tvar ci co (????)
.. stale mi hovori ze sa zmeni, ze to uz bude uplne ine, ze uz si uvedomil kde robil chyby a ake a vie ze by to mohlo byt lepsie. ze sa poucil a nehcce ma stratit.. atd
moja otazka znie: naozaj sa dokaze zmenit? - akože vidim nejake zmeny a celkom velke ale nebude to len na chvilu? vam sa stalo nieco taketo? dalo sa to doporiadku? alebo uz nemam davat miliontu sancu?

kafe

coteraz, dali ste sa dokopy ako veľmi mladý v čase, kedy potrebujete zisťovať v prvom rade kto som JA a čo chcem. Ako pár však túto možnosť nemáte a riskujete (obaja), že sa prispôsobujete potrebám partnera,čo nie je zlé ale trpí tým osobnosť vás oboch, ako jednotlivca a stále vám bude čosi chýbať.

Je síce pravda, že človek sa nemení, ale s vekom a skúsenosťami dozrieva, mierne upravuje svoje názory, postoje a to isté sa týka aj tvojho frajera (teba tiež).

Ber to tak, že ste spolu prežili nádherných pár rokov a teraz naozaj potrebujete byť chvíľu (pol roka, rok?) každý sám. Preto, aby ste dokázali byť v budúcnosti s niekym SPOLU naplno šťastní.

TinaM

Podla mna na zmenu treba dospiet a urcite dlhsi cas, ako mesiac odlucenia. Ved co sa mohlo zmenit? Pretiahol 15 bab a ozieral sa do bezvedomia, aby mal pocit, ze volnosti uz mal dost? Tiez som kedysi ukoncila viacrocny vztah (stredoskolsku lasku) kvoli tomuto pocitu. Ze som nic nezazila, neskusila. Samozrejme pochopila som, ze som vlastne o nic neprichadzala...ale musela som to skusit. Ano, dali sme sa este parkrat dokopy, ale zistila som, ze napriek tomu, ze ja som uz pochopila, ze sa vyblaznit nepotrebujem, aj tak on nebol ten, s kym som videla svoju buducnost. A po 5 rokoch mam vztah, s niekym uplne inym, a tu buducnost konecne vidim.

nirv

Na jednu stranu ste obaja dosť mladý a chyby robí každý, mne nepripadá že by bol zlý alebo nezodpovedný. Jediné čo ma zarazilo je presne to čo podotkla Agnes. Nad tým 40 minútovým meškaním sa musim tiež pousmiat, nie si na neho pritvrda? Skús byť tolerantnejšia, ale pod podmienkou že ti nebude klamať.

Deria

zmenit nemozeme nikoho, jedine samych seba. nie, nezmeni sa. na to mal sanci iste dost, takze neviem, co riesis. su len 2 moznosti. musis ho brat takeho, aky je alebo rozchod. hovori sa ze radsej rychly koniec s bolestou ako bolest bez konca.

shy

Bola som s jedným takým chalanom, tiež robil hocijaké blbosti a dosť velké, ja som sa kvôli tomu trápila, velice hovoril, že sa zmení a tak, bla bla bla a nič z toho tak som ho poslala do riti a dobre som urobila aby som sa ja trápila kvôli nejakému debilovi...

nanananan

ja som sa dala dokopy s priatelom tretí krát, ale ja ho strašne milujem a to bol ten najväčší dôvod..na začiatku mi sluboval všetko možné, bol pozorný a úplne iný ale to bolo u všetkých troch šancách to isté..teraz sa len trápim lebo ho nedokážem opustiť, on mi klame a mne do očí hrá úžastného ktorý mi slubuje že všetko bude OK a pritom si hladá inú..ja neviem ale ak to prvýkrat neklape, tak to nebude ani potom..si asi taká istá slabá ako som ja, veríš že človek sa dokáže zmeniť no to je v dnešnom svete asi u 10% zo 7 miliár ludí..je mi to lúto..ale možno tvoj je práve z tých 10% nikdy nevieš, len daj si aj rezervu ohladom citov pre každý prípad

alibi

nie nezmeni sa, vztahy co prebiehaju takto komplikovane a je nutne v nich neustale bojovat nikdy nekoncia stastne. cely zivot s nim prezijes v strese a lamanim si hlavy nad jeho vymyslami.

M.

Ja by som mu osobne šancu dala (sama som ich dala asi milión), ale určite nie hneď teraz, aby si chlapec nemyslel, že len čo sa trochu posnaží, tak ty poľavíš a všetko sa vráti do starých koľají.
Na druhej strane si to však musíš poriadne premyslieť, aby Ti každý druhý mesiac nedával koniec s tým, že on je ešte mladý a potrebuje si ešte užívať.
Ale konečné rozhodnutie je na Tebe. To Ty si s ním bola 5 rokov a len Ty jediná môžeš posúdiť, či má zmysel alebo nemá mu dávať šancu a hlavne, či sa naozaj poučil. Veľa štastia.

KatkaXYZ

sama som si tým prešla, dala som toľko šancí ale ten môj robil oveľa horšie veci ... a stále som dúfala a nič :)