Ako vysvetliť svoju individualitu

Príspevok v téme: Ako vysvetliť svoju individualitu
Somelierka

Ahojte.Celkom by ma zaujímali vaše názory na to, ako vysvetliť mužom či ženám ak je niekto štíhli, že je to jeho danosť. Chápete, ak je žena prirodzene štíhla (pre niekoho fuj hnus vychudnutosť), ak jednoducho má také gény. Ak od malička má niekto štíhlu postavu tak ako keď je niekto od malička obézny. Lebo ako sa snažím tak sa snažím, nedokážem niekedy ovládať svoj hnev, keď počujem ako sa niektoré ženy bavia na adresu iných "fuj tá je isto anorektička, otrasne chudá, chlapom sa predsa páčia zaoblené, ženské tvary". Ja napríklad nemám nič proti 40-50-60-70-90-100 kilogramovej atď. žene.Mám skúsenosť, keď mi raz spolužiačka na strednej povedala "preboha ty si aká chudá, rob so sebou niečo, viac jedz" vtedy som ostala v nemom úžase a bola som ticho. Dnes keď sa vidíme po 7 rokoch s úsmevom počúvam ako sa snaží o takú a hentakú diétu a s úsmevom sledujem pri rozprávaní pohyby jej vypasených líčok, zatiaľ čo ja som stále štíhla (ako kedysi) a aj napriek tomu ženská. Neviem čo je také ťažké pochopiť , že metabolizmus každého človeka pracuje inak. Pýtam sa to preto, lebo jednoducho ma vnútorne rozčuluje, keď kdesi čítam ako nejaká ženská napíše že "henta nema vôbec ženské tvary a správna žena má byť buchta..atď" to je jednoducho blud. Každý sme rôzny.

milli11

somelierka, kvietok,

mam podobny problem. Tiez casto pocuvam vetu: "preboha, co si taka chuda. Ved jedz" a zatvaria sa, akoby si prave lezala na smrtelnej posteli a uz ti niet pomoci.

A kludne mozu aj vidiet, ze jes normalne. Furt si budu hustit to svoje. A robia to hlavne tie, co kazdy tyzden dria nejaku dietu.

Somelierka

:)jej kvietok tak toto ma rozosmialo, gúľa.... presne ako si napísala, som vo svojom tele šťastná a som veľmi vďačná génom aké mám. Nie je nič lepšie ako mať krásnu postavu aj bez cvičenia. Takže sama vieš že sa nájde veľa debilných žien alebo mužov čo to riešia "jedz jedz" bože..nech sa starajú o seba, resp. mám chuť im predložiť knihu pre medikov a tam nech si naštudujú ako funguje metabolizmus človeka a niečo o génoch a dedičnosti...
Len niekedy sú tie podrypovačné reči tak hnusné až to zabolí, nie som hádavý typ človeka takže ani neviem fakt čo na také úbohé reči povedať.

kvietok 789

Ou a este zabera veta,ktoru s radostou pouziva moj muz( jeho to rypanie stve,lebo vidi ze jest mi chuti a som predsa jeho poklad ;-) )- Keby jes tolko co ona,tak ty sa uz davno gulas..no a zatial to vzdy zabralo :-)

kvietok 789

Niektori ludia jednoducho radi rypu,hlavne ak pocituju dajake komplexy zo seba..som cerstvo po porode a mam postavu este lepsiu ako predtym,som pre niekoho extremne stihla..takze casto pocuvam-jedz preboha,aby si mala energiu,teraz ju potrebujes..alebo-v prvom rade musi byt syta mamicka az potom babatko..Pritom moje dieta je strasne kludnucke a spokojne,mam dostatok casu na vsetko a JEM pravidelne aj 8 krat denne primerane porcie jedla a nakolko kojim jem vela sladkosti,lebo mam neovladatelne chute..vzdy som chuducka bola a nic pre to nerobim,no niekomu sa to vysvetlit proste neda..rodit som isla 52 kg-ova,pribrala som v tehotenstve 6 kg..pritom ku koncu padla denne cela nuttela a krabica mlieka- vzdy v noci..sme aj s malickym zdravi a spokojni,ziadne komplikacie neboli a nie su..som stastna a vdacna za svoje geny,nikdy by som nemenila..citim sa v svojom tele prijemne a je mi ukradnute co si kto mysli,viem aka je skutocnost a MUZI SA OTACAJU A USMIEVAJU stale,takze o tom ci paci,ci nepaci..davaju tomuto viditelne prednost..hlavne ked citia z teba sebavedomie..tak sa netrap,vsetko je OK,mozes byt len rada :-))

neja

to je len čistá závisť z ich strany :-)
ver mi. Ľudia sú taký- vždy sa budú zaoberať niekým iným ale ty stým nespravíš nič. Zo sebou môžeš! Ignorovať to.

Jaja919

Vobec sa takymito individuami nezaoberaj. Nech budes akakolvek, nikdy sa nebudes pacit vsetkym ludom na svete, ci budes chuda ci pri sebe. Ja nemam rada ludi, co riesia niekoho postavu ci vyzor, to je podla mna primitivne a s podobnymi ludmi ked nemusim, tak sa ani nestykam. A bud rada ze si prirodzene chuda a nemusis pre to nic robit, vacsina zien ma opacny problem. Ja by som s tebou menila :-)