Bolesť pri sexe

Príspevok v téme: Bolesť pri sexe
Alex666

Potrebujem poradiť, keď mám s partnerom pohlavný styk tak ma to na začiatku vždy v pošve štípe po chvíli to ustúpi, problém je ten že na druhý deň keď sa chcem znovu milovať tak akonáhle do mňa vnikne tak cítim neskutočnú bolesť - štípanie pálenie. Skúsili sme aj lubrigant a "diablika" počas sexu nebol žiadna bolesť ale na druhý deň ma to znova bolelo. Vždy musíme počkať deň dva aby sme sa mohli milovať. Partner ho má pomerne veľkého a širokého nie je to zasa gigant ale je to väčšie. Poradte prosím

Kvety zla

moze ist o "neskodne" infekcie typu mykoza alebo bakterialna vaginoza - osobne som take zazivala pred nastupom mykozy. mne co pomaha je preventivne rosalgin a po nom probioticke cipky na nastolenie rovnovahy v posve - naposledy som pouzivala gyntimu, oba lieky sa daju kupit bez predpisu v lekarni (rosalgin sa da kupit uz predrobeny co je super).
ale v prvom rade treba vylucit vaznejsie ochorenie (kvapavka alebo chlamydia) ktore su pomerne rozsirene a casto sa moze stat ze sa prehliadnu, kedze nemusia mat priznaky.
no najpravdepodobnejsie sa jedna o to narusenie posvovej flory (ktore potom vedie k vaginoze alebo mykoze) - skuste rosalgin a gyntimu a uvidite ci sa to nezlepsi.
ale ak pouzivate kondomy, teoreticky sa moze jednat aj o precitlivenost na latex.

Hana111

Ja mám podobný problém, tiež na začiatku pohlavného styku ma to štípe a potom keď idem po pohlavnom styku cikať, tak cítim neskutočnú bolesť. Prosím o radu.