Som osamela ..

Príspevok v téme: Som osamela ..
salsa 1

Opat dalsia tema z radu outsiderov..Neviem sa zoznamit, nadviazat a udrziavat kontakty, mam malo priatelov. Mam uz 20 rokov a este som nemala ziadny vztah. Mrzi ma to, ked vidim tie stastne pariky /alebo aspon naoko stastne/ okolo seba. Na druhej strane ma to aj nemrzi lebo akosi s mojim labilnym rozpolozenim viem zeby ten vztah bohvieaky nebol. Snazim sa utvrdzovat samu seba ze samemu je cloveku najlepsie, venujem sa skole a hojnemu poctu svojich aktivit ale nefunguje to..A snazim sa aj tak nadalej o zmenu len uz pridlho a bezvysledne..len sa bojim ze toto bude trvat vecne..zmena neprichadza, ja s tym neviem pohnut nech sa akokolvek snazim, proste neviem co dalej..

stastie

Ale coby :) stastie nesedi len doma, kdeze :)))

Praveze ked je clovek vonku medzi ludmi, vtedy najviac vidno ako si zeny na kazdom kroku uzivaju so svojimi najebavacmi. Vsade to vidiet a neda sa predtym skryt, alebo si to nevsimat, bohuzial. Vsade vidno ako zeny maju neustale pri sebe dakoho, stale s nejakym samcom su po svojom boku. Cez den ich clovek neustale vidi ako si spolu uzivaju a vecer potom vsetci jebu. Ano, je to extremne frustrujuce a zranujuce. Takze je uplne logicke ze pri dennodennom pohlade na taketo situacie sa postupnymi rokmi zacnu v cloveku kumulovat velmi neprijemne pocity. Ale ty, ako falusmi ukojena zena to naozaj nikdy nepochopis.

Myslim ze zeny su v dnesnej dobe sexualne velmi ukojene bytosti. Sama si povedala ze si vystriedala falusov uz dost a ze si sa interakciou s nimi obohatila. A ze si nevies predstavit bez nich existovat. Falus mam v mozgu asi tak isto ako tvoji chlapi s ktorymi si si uzila (a uzivas) zivot. Rozdiel je iba ten, ze oni sa tebou sexualne ukojili a teda maju aj vdaka tebe naplneny svoj sexualny chtic. Necitia teda frustraciu a nenaplnenost, preto ich vnimas normalne. A teda ta pritahuju a vo finale im ponukas svoju vaginecku.

Ak by samci s ktorymi si za svoj zivot bola (a s ktorym momentalne teraz zijes, alebo onedlho zit budes) mali odoprete ukojenie svojho sexualneho chticu, ak by cele roky nemohli ani len pohladit zenu ktoru lubia, jeblo by im na mozog uplne rovnako ako mne. Dopadli by mozno este ovela horsie.

Mrauka

Ano, narodila som sa pod stastnou hviezdou, vsade okolo mna su same penisy, tak ako aj okolo vsetkych ostatnych, ktori sa pohybuju medzi ludmi a nesedia doma s tym, ze im uz drbe na hlavicku, ako tuto stastiu, lebo ma namiesto mozgu falus. Uzivam si uz stredy vek, moj zlaty, mladost uz mam davno za sebou.
Este mas nejaky problem okrem svojej zavisti a neukojenia?

stastie

"Este nepochopili, ze o vsetko na svete sa musia snazit a nic im nespadne same do lona, ani ten partner"

Najviac sa mi paci ak tu pride nejaka sexualne a vztahovo uspokojena zena a zacne kazat niekomu k to je v nudzi ze ako sa treba snazit. Pri tom takato sexualne uspokojena zena nemusela urobit absolutne nic preto aby jej k vagine a k ustam padli vsetky tie penisy s ktorymi si slastne uzivala a uziva celu mladost. Takze nie, nie je to o ziadnom snazeni sa. Je to obycajne stastie ked sa narodis so spravnou davkou sexualnej atraktivity a zivocisna a potom to ide uplne samo. A takato zena, ktora ma taketo obycajne stastie si potom mysli ze je to jej zasluha, ze co vsetko musela pre to urobit aby si dobre zaje*bala a mala po svojobom boku neustale nejaky ten klacek.

Mrauka

Zas nie su tu vsetci az tak mladucki ;) len ti mladucki maju kopec problemov a to este ani nezacali zit naplno. Este nepochopili, ze o vsetko na svete sa musia snazit a nic im nespadne same do lona, ani ten partner.

Albin

Bože aký ste tu všetci mladučký že vraj 20, 22, 34 - ročný. No ja musím konštatovať som už stará vykopávka mám už 43 rokov a som celý svoj život totálne osamelý a musím zodpovedne povedať že som tomu veľmi rád. V dnešnom svete si musíte dávať sakramentský pozor na ľudí okolo seba, a zvlášť na kamarátov. Viem o čom píšem. Ľudia sú v dnešnej dobe neskutočne zákerný, podlý a aký dokážu byť k sebe krutý, no až hrôza - svet plný pozlátka a faloše. Mám svoju prácu ktorú milujem, koníčky ktorým sa venujem. Verte že nie je o čo stáť, aspoň to ja tak cítim. Ale každý z nás sme iný, na samotu potrebujete silu. Ospravedlňujem sa za svoj negativizmus, ale je žiaľ tak.

smutnagirls

Som velmi osamela nemam ziadnych vobec ziadnych priatelov vdaka tomu ze som po operacii chrbtice uz 7 rkov a musim furt lezat lbo mam bolesti som uviaznuta vo vlastnom tele ako uboziak rano vstanem kukam cely den do pc a idem spat asi to ukoncim a bude mi mozno na inom svete lepsie tak to citim

DSDDDUDUK

Ja mám opačný problém-túžim po samote a pokoji--ale mám takú prácu kde denne musím komunikovať s množstvom ludí a stretávam sa s vela ludmi v práci a jediný sen je pre mna byt osamelý a sám bez ludí bez mobilu a tv.To je rajská predstava.

Ty máš opačný problém ale vychutnávaj si chvíle ked máš čas na seba a nemusíš kočíkovať ,upratovať a variť manželovi večeru...Najdi si nejakú zálubu...
s pozdravom D.