Spolužiačka

Príspevok v téme: Spolužiačka
Informator

V krátkosti, sme spolužiaci, priateľka nevie či ma chce alebo nie, som emočne nezrelý a neskúsený vzťahovo (informácia aby som predišiel podobným komentárom), o týždeň začne škola, budeme sa spolu vídať, nemáte nejaké rady ako by som predišiel tomu aby som v slabej chvíli netlačil na pílu?

doubledog

zacni sa venovat inej babe tak, aby o tom ta tvoja vedela.
ale len tak jemne, neprehanaj to.
dolezite je, aby sa vacsina veci odohravala iba v jej hlave.

agni

pisala som, ze to nie je dobry signal, ale nadej umiera posledna a bojovat sa vzdy oplati ;) lebo potom by si to mohol clovek vycitat keby sa vzdal len tak...

agni

hm ja by som to az tak cierne nevidela...ale zase ani ako velmi ruzove, je to individualne od vztahu ku vztahu ako moze takato pauza skoncit...dievca si potrebuje uvedomit, co pre nu znamenas a to nie je najlepsi signal, ale nic nie je stratene...ty potrebujes, aby si uvedomila, ze jej chybas a velmi jej na tebe zalezi a to ci dosiahnes zalezi od teba, ale aj od nej...skratka zi naplno, zacni sportovat viac, zamestnavaj sa aktivitami zmysluplnymi nie sedenim za pc, skratka aby videla, ze dokazes zit aj bez nej a ze si stastny aspon tak minimalne odhliadnuc od tejto situacie...skus si spomenut ako si zil bez nej a mozno si spomen co ju k tebe pritiahlo, fascinovala a zacni s tym opat...ked to nevyjde tak budes aspon na dobrej ceste zvladnut sklamanie a ak ano :) tak niet co dodat.

M 25

toto som nepochopila ... dík za vysvetlenie ..

no môj zlatý, nechcem byť zlá, ale tá sa už asi k tebe nevráti .. má ťa ako zadné vrátka, čo ak ju stretne niečo lepšie .. ked nie, však má teba :D

Informator

Ďakujem za reakcie, no my už sme spolu vo vzťahu vyše roka, len priateľka chcela vrátiť ten stav do roviny kamarátstva, ktoré sme mali pred vzťahom a ujasniť si čo ku mne cíti. Tak v takom režime už nejaký čas fungujeme, ale ubíja ma to, ten neustály pocit neistoty, či sa ku mne vráti alebo nie, na jednej strane by som s ňou najradšej prerušil kontakt na týždeň nech sa zmierim s prípadným rozchodom, na strane druhej neviem či nerobím z komára somára.

agni

ahoj...chapem...niekedy sa stava, ze ste nedockavi a ani si to mozno neuvedomite a tlacite na baby napr. aj tym, ze prilis casto sa ozyvate a volate cloveka von...tym padom radim obmedz kontakt teda raz tyzdenne maximalne dvakrat, aby ste isli von...ked bude online nevypisuj jej zakazdym, sama sa zacne cudovat, ze preco jej nepises a zacne jej to chybat, ale ty si stale drz frekvenciu pisania...pozri si stranku www.akozbalit.sk mylsim, ze tam su dost dobre rady a mozes si tam najst aj nieco pre svoju situaciu, drzim palce ;)