Uz ma ten zivot nebavi, chcem zomriet

Príspevok v téme: Uz ma ten zivot nebavi, chcem zomriet
lenka191

Mam 22 rokov. Doteraz som mala len jeden vztah, ktory mi skoncil pred rokom. Po rozchode som si hladala priatela, s viacerimi chalanmi som si pisala, ale po stretku to vsetko skoncilo. Dala som si inzerat na zoznamku, kde som este aj napisala aby mi odpisovali len taki chlapi, ktorym nezalezi na krase. Ked som im ukazala svoju fotku, hned mi prestali pisat. Je to pravda, ze som skareda na tvari. A mam este negativnu skusenost s jednym mojim susedom. Raz ked som isla zo skoly ma stretol na chodbe a sa mi priznal ze sa mu strasne pacim a sa do mna zamiloval. Furt ked ma stretol sa mi pozdravil ze ahoj laska a pod. Ale ja som vedela ze si zo mna robi srandu. A po par mesiacoch sa ho opytal dalsi moj sused, ci to myslel vazne ze je do mna zamilovany. A ten mu povedal nieco take ze co si normalny sak kto by ju chcel. Na zakladnej ma kvoli mojmu vyzoru spoluziaci ponizovali a to na mne zanechalo nasledky. Chcem ist na plastiku, ale studujem a nemam na nu peniaze. A mama mi na to nechce ani za svet dat. Mam sa vyrovnat s tym, ze do konca zivota budem sama a to len kvoli mojej skaredej tvari?

excimerrr

Ak nasetris nejake peniaze tak jednoznacne chod na plastiku, to nema zmysel si tym pokazit zivot ked sa to da teraz spravit. A never reciam o vnutornej krase, vnutorna krasa nikoho normalneho pri baleni nezaujima. Vztah muza a zeny je primarne o pritazlivosti, atraktivite. Ak pritazlivost das prec a nechas len vnutornu krasu, tak nech je akakolvek pekna, z partnerskeho/mileneckeho vztahu sa stava uz prinajlepsom len kamaratsky vztah. A takisto schudni, staraj sa o zdravie, nauc sa dobre, atraktivne obliekat a stajlovat, atd. Tiez treba pracovat aj na sebavedomi, komunikacii a vystupovani, pretoze nizke sebavedomie a komplexy spravia aj z fyzicky atraktivneho cloveka niekoho vcelku nepritazliveho.

alekkkccc

Nechaj tomu volny priebeh a kasli na vsetkych okolo aj ked je to tazke, neboj, ten pravy sa objavi keď to budeš najmenej čakať a bude to taký, kt. nebude záležať na zovňajšku, ale na to aká si. Hlavu hore!!! Držím ti palce!

azet

Hovorite jej uplne somariny praveze bez fizyckej krasy zivot nema ziaden zmysel krasa je to najlepsie co moze clovek do zivota dostat je jedno ci muz alebo zena dokonca keby som si mohol vybrat medzi bohactvom a materialnym zabezbecenim a fizickou krasou ta krasa by ma ovela viac naplnala nez peniaze nebudem ti pisat pokritecke nazory ze povaha a dusa cloveka su dolezitejsie ako vedcina ludi tvrdi a ked pride na lamanie chleba tak ty pekny ludia vzhladom su proste zaujmavejsi.svet je proste jedno hnusne nespravodlive miesto ale aj tak by som ta chcel odhovorit od samovrazdy preto ze mozno existuje na druhej strane nejake nespravodlive bozstvo ktore ti dalo tento odporny zivot a este by ta aj chcelo trestat za to ak tym mizernim zivotom pohrdnes tak radsej sa nesamovrazdi lebo nevies ci sa nepreberies v pekle aj ked nespravodlivo.

lenka191

Viem sice ze sa stavaju aj horsie veci.

Iveta Michael: Ja si myslim ze ten sused aj mal pravdu. Uz mi vela ludi povedalo ze som skareda ta neviem co je na tom pravdy.

Iveta Michael

lenka...akosi neverím že si až taká škaredá ako sa vidíš...? :)a ten sused je totálny osol...ignore!

lenka191

Je sice aj to pravda, ze mam nadvahu 10 kg, takze to bude aj preto, ale schudnut sa mi nedari. Zdravo sa stravujem, cvicim, ked chodim do skoly, to mam hodinovu prechadzku kazdy den.

A dnes som zazila dalsie sklamanie. Ale uz by som vas tymto nechcela otravovat. Mam sa uz naozaj vykaslat na chalanov podla vas? Ja si myslim ze uz som aj zrela na psychiatra.

picsulusM

pošli mi tvoje foto na
thebluegreen@hotmail.com,

CHCELA by som ta videit pretože všimla som si že sebavedomie nie je primerané kráse.poznám málo atraktívne až nepekné ženy ktoré sa vnímaju ako krásavice a aj krásavice ktoré maju nizke sebavedomie.Všetko je vecou povahy.Silné povahy so silným vnutrom zaujimaju sa netrápia nad sebou aj keby bolo čo opravovat.

tý čo su otvorený spoločenský priatelský vyhrávaju,to znamená ak nejaká kráska taká nie je už z pohkladu druhých akoby ju nevnimali ani ako peknu tak som si všimla.

chcem vedeit či len subjektivne sa tak vnímaš.

moja rada chod do salonu krásy nech ti zrobia vlasy a pekne namaluju a nauč sa najdi si tvoj štýl obliekania,možno aj toto by ti stačilo.

chod ku plastickému chirurgovi ale nerob si radikálnu zmenu len malé trocha menšie opravy.nič ako michael jacson.malé korekcie ti budu stačit.

nemyslím si že tvoj ta nechal koli tomu ako vyzeráš lebo potom načo by bol s tebou doteraz.škoda teraz koli rozchodu hladáš chybus v sebe pritom ty nemusíš mat žiadnu,len si natrafila na neprimeraného.bola som na nepatrnej korekcii a velmi velmi lutujem,myslim predtým som bola pekná tak spon hovorili spolužiačky aj ked som sa tak nevnimala, ako som vyšla s puberty som vyzerala skvelo.Aj ked si nikto nič nevšimol lebo nič mi nepílili, moj problem bol ke dsom sa z boka pozrekla mierne zýšenie,keby som vedela že mi skráti tak radšej si nechám starý

Vybabri s nim .chod na plastiku ale len malinké zmeny rob.Inak sa može aj to stat že predtým si lepšie vyzerala ako potom.....aby si neludovala.Pracuj na sebe doteraz tvoj obal nebol prekážkou k tomu aby si žila naplno len teraz po rozhode?????

lenka191

myslite ci by to ti plasticki chirurgovia vedeli urobit, lebo ked s tym pridem do nemocnice sa nechcem strapnit. proste len tie usta a nosby som chcela urobit aby som uz konecne dajak vyzerala. neviete ci sa to da?

lenka191

Byvaly ked sa so mnou rozisiel mi povedal ze sa radsej bude venovat svojej zalube ako skaredej krave. A cely cas co sme boli spolu mi hovoril ze sa mu pacim taka aka som a jemu nezalezi na krase. Ale aj tak ma nechal.

Vyzeram na tvari hrozne. Uz mi vela ludi povedalo ze vyzeram ako opica preto chcem ist na tu plastiku, len neviem ci daco take sa da spravit aby som konecne vyzerala normalne.

nebul

Ja ti poviem iny extrem - poznam jednu krasnu babu - tvaricka, postavicka a minule plakala, ze si nemoze najst nikoho normalneho, lebo vsetci ju chcu iba preto, ako vyzera a nie preto aka je a tak jej vztahy vzdy po par mesiacoch stroskotaju. Dievca ma 28 a rada by uz mala rodinu. Zopar chalanov jej vraj povedalo, ze oni by taku peknu zenu nechceli, lebo by sa im za nou pozeralo prilis vela chalanov a citili by sa pri nej menejcenne. A teraz si vyber, ci je lepsie byt pekna alebo nie az taka pekna :) Na svete existuje urcite vela chalanov, ktorym sa pacis a aj ty sa u toho chalana pozeraj skor na to, aky je a nie na to, ako vyzera a uvidis, ze si rychlo niekoho najdes. Tvoja smrt by zarmutila kopu ludi, ktorym na tebe zalezi, preto na to ani len nepomysli!