Dado Sens - skúsenosti

dinda12

domixie najlepšie je používať len jedno značku..viaceré produkty z nej, ktoré sa budú dopĺňať..lebo aspoň pri tom máš istotu, že zloženie je cca rovnaké..takže nebude si akoby odporovať, ale práve naopak to bude spolu tak ladiť a to je to dobré..

zlatusa

Petra pomaly 30, teda rýchlejšie akoby som si predstavovala, ale stále ešte nemám toľko. Ale už sa schyľuje.
Toto som si aj ja myslela, že sa to zmení, ale nezmenilo, ale kozmetika mi v tom výrazne pomohla, aby to ustúpilo.

domixie

pouzivas vsetko z tejto rady a od tejto znacky? kombinujes to nejako, ze este aj nejaku inu pouzivas, ci nie?
toto je podla mna normalne, ze ked sme mladsie si myslime, ze vsetko je okej, ze sa nemusime o seba nejako starat, ale ono nas to bohuzial dobehne :(

zlatusa

Katika tiež mám doma kúsky od tejto značky, len z inej rady. Keďže ja dlhodobo som mala problémy s akné. S problematickou pleťou, myslela som najskôr, že vekom to prejde, potom som si myslela, že strava, ale problém bol napokon v mojej starostlivosti. Resp. nestarostlivosti. Takže niečo na tom, čo baby píšu podo mnou veru je :(

Chrisiana

ahoj mydia je to jak si písala, len je prirodzené, že všetko si to vyžaduje istý čas a pravidelné používanie, každodennú starostlivosť aby nám to prinieslo výsledky ako chceme :))

katikaluz14

Domixie-nebolo to príjemné,jasné,že nie.Ale vďaka tomuto www.annemarieborlind.sk som zahojená.Žiadne svrbenie ani začervenanie.Keď som bola mladšia som vôbec takéto problémy nemala.Bolo mi jedno,čo som používala,nemala som problém,len postupom času a s pribúdajúcim vekom začala byť moja pleť citlivejšia a citlivejšia.Až to došlo do tohto štádia.

katikaluz14

Mydia-jo mám.Kupujem si ju,objednávam.Niečo na tom je,tiež som sa dozvedela o tejto značke,keď som spozorovala,že mi kozmetika,čo som pred časom používala spôsobuje problémy.Červené fľaky,ktoré ma svrbeli.To bolo strašné.Vtedy som začala hľadať niečo,čo by bolo fajn pre citlivú pleť.A našťastie sa mi to podarilo nájsť.