Chce mi vziat dieta....

Príspevok v téme: Chce mi vziat dieta....
Maminna

ako zacat...rozisiel sa so mnou pred Vianocami ...poslal ma prec...samozrejme som odisla aj s nasim synom....od decembra mi nedal na maleho ani cent..vravi ze chce striedavu starostlivost...a ze ja ked dostane tu jeho striedavu pridem o rodicovsky prispevok....nas maly ma len nieco cez jeden rok...tak sa vas pytam..je nejaka realna sanca ze ho dostane do striedavej starostlivosti?Nefajcim nepijem..prikladne sa staram o dieta...Neflakam sa..len ma strasi a vyhraza sa mi..aby som o maleho neprisla uplne..on sa o svojeho syna bude bit,,,,,aky mate nazor?

Maminna

S dietatom ma zaujem sa stretavat.,,,dokonca si pobral volno aby akoze mohol povedat ze sa o dieta starame rovnako...raz si povedal ze si ho necha tyzden....a bolo tak..robi si co chce jednoducho...

winki

A s dieťaťom mal záujem sa stretávať? Ak nie tak to musíš dokázať....pokiaľ nemal záujem nemá dôvod žiadať o striedavú a tak malého dieťaťa je to asi aj nereálne. Súd vám maximalne navrhne aby ste sa dohodli na stretávaní. Po prípade už priamo do návrhu na súd napíš zč chceš aby sa otec s ním stretával ale len od do.

nirv

ak pravdivo uvedies, co je to za charakterneho muza, ktory vas vyhodil a neplati, ktory sa vam vyhraza, tak urcite dieta nedostane do striedavej starostlivosti. este by si mu mala vybavit zakaz kontaktu, resp. kontakt len pod dozorom. taky clovek si nezasluzi mat dieta.

chladomor

Striedavá starostlivosť sa zvyčajne zavádza po dohode oboch rodičov a pri deťoch vo veku aspoň 6-10 rokov.

sususu

ako ja viem tak muz dostane dieta iba ak sa zena nedokaze postarat, napr., je alkoholicka, narkomanka, alebo pracuje "svojim telom" viete co myslim...ale v striedavej starostlivosti neviem... vygoogluj si