Meškanie menštruácie

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie
Petulienka

Dobrý deň,
tabletku PO som zobrala asi 1-2 januára. 10. januára som dostala normálnu menštruáciu a odvtedy som potom mala ale len niekedy bolesti v podbrušku ako pred menštruáciou, ale menštruácia neprišla. Teraz je 9. februára a ja nemám menštruáciu, ale niekedy ma stále už od toho januára pobolieva v podbrušku. čím to je? Príznaky tehotenstva nemám a spravila som si aj 2 tehotenské testy a vyšli negatívne. čo sa to deje? čo mám robiť?

Iba Katka

Tiež som raz musela zobrať tabletku po a aj keď mi prvá menštruácia po nej prišla skoro, druhá meškala a meškala... a potom prišla

olivienka

akože nemôžem na 100% povedať, že nie, nie som jasnovidec :) ale to meškanie je proste bežný dôsledok tabletky po, takže asi chvíľu potrvá, kým sa ti cyklus zasa ustáli. tá tabletka má dosť vysokú účinnosť a ak aj testy vyšli negatívne, myslím, že nemáš dôvod sa obávať.

Petulienka

Dakujem veľmi pekne :-) ale tak myslíte si teda že tehotná nie som? Tými testami som si bola istá ale to meškanie menštruácie ma znepokojuje...

olivienka

nečuduj sa, tabletka "po" je riadne svinstvo, ktoré zamáva hormónmi jedna radosť. nabudúce si to radšej zariaď tak, aby si žiadnu tabletku po nepotrebovala. inak niečo o tom píšu napr. tu wanda.atlas.sk to je len prvý článok, na ktorý som narazila, aby si si nemyslela, že si vymýšľam :)