AD l-tryptofan prírodný

Príspevok v téme: AD l-tryptofan prírodný
tryp

Zdravím,
užívam denne Xanax SR 1mg. (večer pred spaním)
Chcem užívať L-Tryptofan na dobrý spánok.
Toto obsahuje Lubovnik bodkovany, môžem vysadit Xanax a užívať Tryptofan?
Čítal som, že Lubovnik bod. na to si dať velky pozor.
Má niekto vedomosti, ako a kedy neuzivat tento produkt?
Ďakujem pekne.

RNG

Lea, xanax/alprazolam jwe utisovadlo(podla mna navykovy oblbovak) ale neposobi na hladinu serotoninu, norepinephrinu L-dopu a Gaba v mozgu, tj jeho ucinok sa nekrizuje s pouzvanim St John's Wort tj da sa to brat spolu z hladiska toho, ze sa nijak ucinky nekrizuju.

lea hotmailo

ja sa chcem spýtať či môžem brať ku xanaxu SR 1 mg ľubovník bodkovaný keď sa mi zhorší môj psychický stav, nespavosť, nekľud a pod. Ďakujem.

RNG

Lubovnik neobsahuje L-tryptophan. Vytazok mz lubovnika ale ma ucinok SSRI a SNRI a dokonca aj na hladinu GABA v mozgu, podobne ako mnohe lieky.
Ucinna davka vo vytazku musi obsahovat 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. ako je to napr v 3 kapsuliach vyrobku firmy Paradise.
Spravy o davani si pozor na lubovnik su sirene farmaceutickym priemyslom, lebo to je prirodna konkurencia ich AD patentovanym liekom. A je to nenavykove a neskodne v uvedenej narazovej davke.
L-tryptophan je polotovar na serotonin,nachadza sa v roznych potravinach najma v masach, ale ovela ucinnejsi je 5-HTP, lebo serotonin je 5-HT, tj staci jedna enzymaticka premena v tele na premenu 5-HTP na 5-HT.