Nova priatelka po rozchode, hodnotenie vlastnosti

Príspevok v téme: Nova priatelka po rozchode, hodnotenie vlastnosti
nofko

Caute, po dlhorocnom vztahu ma nechala baba a po nejakom case si hladam novu. Samozrejme teraz je to o dost tazsie a clovek uz zacina rozoberat vsetko aj malickosti.
Nasiel som jednu babu, je vtipna, super sa s nou komunikuje, mila uprimna. Ale ako som sa s nou bavil, tak zistujem take veci, ze nema Vysoku Skolu, rozvedeni rodicia, a asi dost akcne prezity zivot (disko, chlapi, vztahy, pofiderna partia atd...), ale paci sa mi no taketo veci ma zacinaju obmedzovat a neviem co s tym. Zacinam rozmyslat prilis do buducna a nevidim ju nejak zretelne aspon zatial.

nofko

Dakujem za nazory cenim si to. Viem ze su to totalne sprostosti, ja som len chcel tym povedat, ze mi taketo debility zacali behat po rozume po tom rozchode doteraz som taketo problemy vobec neriesil, teraz rozoberam kazdu malickost :(. OLIVIENKA vdaka :) za rozumnu odpoved. A ostatni nemajte zlost, proste mi taketo myslienky prebleskli hlavou a to som ich napisal. Kazdopadne vdaka.

james bond

tiez nechapem co na nho hned utocite, keby sem baba napise v opacnom garde o chalanovi z pofidernej partie, akcnom promiskuitovi, som zvedavy ci by ste kočky reagovali rovnako, kazda ma svoje chyby, to s vysokou skolou je ale divne, vela ludi je sikovnych a vie sa zariadit aj bez vysky, a rodicov neovplyvni, na akcnom zivote nevidim nic zle, pokial je to s mierou, urcite by som to skusil na tvojom mieste

Lulita

neplet sa jej do zivota, len ju bude rozculovat, ako ju s ponizenim vnimas

omg...ze rozvedeni rodicia, chuda, co s tym ona ma?....nonsens, sa zobud z ruzoveho raja

MichalK

to ze nema VS by som neriesil a ani to ze ci jej rodicia ziju spolu. Skor by som sa zaujal na tie partie, ze chodila na disky a mozno striedala chlapov. ak je takato, tak je mozne ze aj teba vystrieda na nejakej diske. ale mozno sa zmenila. aj to kolko mala vztahov. ak je to taka, co mala pred tebou 7-X vztahov tak neviem, nebude to najlepsi vyber. my mame u nas susedu, ktora ma hadam uz 20-teho frajera :D . taku babu by som asi nikdy nechcel.

olivienka

šmarjá, ste sa doňho pustili :D veď keby mu to až tak vadilo, tak ju ani nerieši, ale má len proste zlý pocit, že čo ak niečo z toho znamená že... :)
nofko, najprv ju musíš dobre spoznať, potom robiť závery. tie veci, čo píšeš, nie sú samy o sebe nejaké zásadné a v podstate o ničom nevypovedajú. odpovedam to dobre vystihla

odpovedam

ked sa zalubis, tak ti vacsina veci prekazat nebude. Vies, ja mam doktorat a vzdy som chcela chlapa, ktory je minimalne inzinier/magister. Avsak zalubila som sa a mam pri sebe uzasneho, vzdelaneho, inteligentneho cloveka, ktory sice diplom z VS nema, ale ma neskutocnu charizmu a jasno v hlave.

Nehod tu svoju novu znamost na zaklade vonkajsich okolnosti - partia, rodicia, vzdelanie. Pytaj sa sam seba, ci ti to dievca za to stoji. Ak si nie si isty, tak ju spoznavaj a intuicia ti uz napovie...