Podvadza maminu?

Príspevok v téme: Podvadza maminu?
Dcerrrra

ahojte tatino mi omylom odoslal nieco,co mi ocividne nepatrilo...poslal narodeninove zelanie nejakemu dievcatu,ktore znelo teda dost intimne...ked som mu povedala,ze mi omylom nieco poslal ,poziadal ma nech mu dam na chvilu telefon a hned to vymazal... Ja som si to az vtedy zacala akosi uvedomovat a zostalo mi do teraz ZLE. On sa sprava velmi divne a ja citim tak neskutocny hnev,sok ale aj vaham,ci to predsalen len nedramatizujem..kiezby.. Neviem co mam robit,vsetko mi trieska v hlave,na nic ine sa nesustredim a hlavne nechcem ublizit mamine... Co mam vlastne spravit???

Piškóta

Ahoj, ani ja ti neviem poradiť, čo je najlepšie riešenie, ale prežila som si niečo veľmi podobné- našla som otcovi smsku pre jeho vtedajšiu frajerku (vysvitlo, že maminu podvádzal od môjho narodenia)- vtedy bola taká doba, kedy som sa stále hrala na jeho mobile a stačilo málo... no ale k veci- ten pocit, to je neuveriteľné, najmä ak si mala s otcom blízky vzťah, mňa to vtedy úplne zlomilo... na tvojom mieste by som sa mu pohrabala v mobile, určite nájdeš aj iné správy pre dotyčnú, ak nie, tak máš pokoj (ale nebudem ti klamať, ak sa cíti ohrozený, možno bude všetko poctivo mazať, alebo presúvať do iných priečinkov- ach jo, týmto pozdravujem všetkých "šikovných" otcov sveta...), ak sa ti podozrenie potvrdí, skús sa o tom porozprávať s mamou, ak s ňou máš lepší vzťah...obvykle to druhá strana aj tak aspoň tuší...budem ti držať palce, ja som po tomto incidente s otcom tri roky neprehovorila, ten hnev, čo človek cíti je neopísateľný...

nadejj

Dcerrrra, ak tvoj otec naozaj podvadza tvoju mamku, hrozne ma to mrzi:(tychto ludi nikdy nepochopim, ako môzu byt tak nezodpovedny aby take nieco spravili...,,,
ale taka SMS k narodkam, este nemusi hned znamenat, ze musi aj s nou spavat:),, mozno on ma celkovo take vyjadrovanie k inym zenam,, v podstate jednu malu taku intimnu vec aj môj znami(on prave mava take vyjadrovanie) skoro napisal svojej vydatej kamoske, ale tak jeho manzelka mu to zakazala napisat:D islo by len o vtip, takze to nic nebolo,, to zablahozelanie k narodkam znie od teba uz vaznejsie, ale aj tak nemusi to znamenat hned to najhorsie:),, asi len ty sama môzes najlepsie odhadnut, ako to vsetko môze byt,, ci je tvoj otec poctivi, slusny v tychto veciach, ake ma spravanie celkovo, ako sa sprava k tvojej mamke,, a tiez len ty vies, co vlastne napisal, bolo tam nieco napisane v zmysle, ze s nou uz bol? alebo ze snou bude?,,mozno to fakt nic nebolo, nwm,, ty vies komu to napisal?,, je to znama vasej rodine?

ako to vsetko znasas??:/

bratovi urcite nic nehovor, je prilis mlady,, vsak aj ty:(,,
hmm alibi ma celkom dobry napad, kebyze sa ukazalo, ze je naozaj neverny, tak by si mu mohla takto povedat, aby s tym prestal,, inak to povies mame,, ak o tom nevie,, tak urcite tvoj otec by si dal na to pozor,, ale mozno zbytocne nepredbiehajme,,,

taka moja rada,, ak dokazes na tu SMS zabudnut, ze to fakt nic nebolo, tak to nechaj tak, zite si dalej ako si zijete:),, ale vsak ak by si mala vahat uz navzdy, alebo dokonca uverit tomu, ze ju podvadza, tak sa ho to rovno spytaj, daj mu sancu na vysvetlenie,, lebo fakt mozno o nic neslo:),, drzim ti palce:), aby vsetko bolo dobre:)

Mimulus

Všetci tu tvrdíte, že by ste sa porozprávali s otcom ale boli ste už v takej situácií??? Ja áno a preto viem že to je prakticky nemožné. Aj tak bude zatĺkať a oni sa len pohádajú. Ja vám teraz niečo napíšem - predstavte si situáciu, že manžel podvádza manželku v jej vlastnej spálni s cudzou ženou. Manželka o tom vie ale nič nedokáže alebo presnejšie nemá silu spraviť, pretože má malé dieťa... Čo by ste spravili v takom prípade ak by ste boli v úlohe toho dieťaťa???

Iveta Michael

shigella

ja úplne súhlasím s ,,chlapom,,trochu empatie by nezaškodilo!

navyše..18-ročné dievča neviem či je už natoľko dospelé,skôr plnoleté..to vôbec nie je pre ňu tak jednoduché,pravdu povediac ani neviem momentálne čo jej poradiť..premýšľam trochu..hm

Iveta Michael

..a môžeš teda tak v skratke naznačiť,ako znela tá SMS-správa?

A komu..teda ako starej babenke to bolo adresované,bola ako ty?

miirkkaa

Dcera,
ja som ho nezviedla. A chcela som ti len povedat nazor z tej druhej strany. O zene, s ktorou tvoj otec podvadza tvoju mamu, nevies nic, rovnako ako nevies nic o mne a mojich dovodoch.
Na vine su vzdy dvaja, nielen ta zena, ale aj tvoj otec, urcite ho nasilim nenutila, aby s nou spaval. Viem, ze sa to cita zle, ale ty vidis iba jedno. No pravda je niekde uprostred.

alibi

ak by som bola na tvojom mieste tak by som si to vydiskutovala s otcom a poziadala by som ho aby to ukoncil.asi by som mu dala najavo, ze ho nespustam z oci , a ze ak budem mat pocit, ze to neukoncil poviem to mame. neviem mozno by som nereagovala spravne, ale toto by som urobila. ak by otec nezmenil spravanie povedala by som to mame. ma pravo vediet pravdu.

ika211

mirka:ja mam kamosku, ktoru muz opustil, aj ked spolu mali tri deti kvoli milenke, cize to nemusi byt taka istota...