Odblokovanie čakier, VK

Príspevok v téme: Odblokovanie čakier, VK
slnecnica89

Zdravím všetkých, ktorí sem nakukli! :)
Mám dlhodobé, dá sa povedať, že celoživotné zdravotné problémy so všetkými možnými symptómami, no podľa svojho lekára som fyzicky 100% v poriadku. Všetky vyšetrenia mám v norme. Viem, že mám psychické problémy (stres, úzkosť, depresia, nervozita, návaly tepla, neschopnosť sústrediť sa...). Chodím k psychologičke, no ani ona mi nevie pomôcť.

Viem celkom presne, prečo som dospela do tohto štádia. Mala som problematické detstvo, problematické dospievanie a celkovo problematický život. Verte mi, že som vyskúšala väčšinu metód na odstránenie stresu a depresie (relaxácie, meditácie, jóga, pravidelný pohyb, dychové cvičenia, autogénny tréning, pitný režim, vitamíny, lieky, homeopatiká, atď, atď...), no zatiaľ nič nepomohlo. Viem, že moje vnútro je totálne rozorvané a neviem, čo so sebou. Preto chcem vyskúšať aj alternatívne metódy.

Prosím, poraďte mi, ak poznáte nejakého DOBRÉHO a SKÚSENÉHO odborníka na odblokovanie čakier a celkovo na harmonizáciu duše. Bolo by ideálne, keby bol z okolia Veľkého Krtíša, ale ak sa nikto taký nenájde, som ochotná za ním aj cestovať. Vopred ďakujem za pomoc!

iggzik

Hmm, tiez by ma ludia zaujimalo ake a ci mate skusenosti s "cakrami". Aj ked topic bol zalozeny skoro dva roky dozadu tak povodny ludia sa k tomu pravdepodobne neohlasia..
Ja osobne som sa zacal citit lepsie iba az ked som schudol a prestal jest "zle" jedlo.
Potom po dobrom cviceni a pod, prechadzke na cerstvom lufte, v kazdom pripade dat si telo doporiadku v tejto dobe nieje sranda..

Neo Ned

Knihu s názvom Liečebný kód som zbežne prelistoval a nejako extra na prvé listovanie ma nenadchla..., je to ten americký formát na štýl knihy Tajomstva, ale nechcem odsudzovať knihu hneď z fleku, bo na jednej strane bola napísaná totálna pravda, že vlastne sa nevie dobre, ako fungujú napr. také akoželieky ako neuroleptika a pod. Aspoň, že tak...

Greenthink

Milá slnecnica, chcem len vyjadriť, že ťa úplne chápem, keďže ja som na tom veľmi podobne ako ty :/ Toto je moja premiéra na fóre zdravie.sk, ale mala som nejakú potrebu ti napísať. Nebudem sa tu rozpisovať čo všetko mi je, ale takisto ako ty sa snažím si nejako pomôcť ...Okrem iného čítam aj rôzne knižky, no a práve o jednej knižke by som ti chcela povedať. Neviem možno si už o nej počula a možno si ju už aj čítala, ale v každom prípade ti o nej chcem povedať. Volá sa LIEČEBNÝ KÓD. Nebudem sa tu o nej nejako rozpisovať, ale chcem ti len povedať, že si ju URČITE PREČÍTAJ!!! Ja som si ju požičala od jednej známej a akurát včera som ju dočítala...a mala som z nej veľmi dobrý pocit. Keď som ju čítala, tak som len s úžasom v duchu prikyvovala, že presne to bude asi môj prípad. Určite sa idem do toho pustiť, pretože si myslím, že určite na tom niečo bude :) Keby to naozaj tak fungovalo, tak by mi to v podstate zachránilo život. Tak uvidíme :)

A milí čitatelia, ktorí máte takisto akékoľvek psychické či fyzické problémy (dokonca aj problémy týkajúce sa vzťahov či kariéry)a neviete si už poradiť čo s nimi, takisto si aspoň skúste prečítať túto knižku, možno ju po dočítaní zahodíte a pomyslíte si, čo to za blud, alebo ktovie, možno sa v nej takisto nájdete a zmení Vám život. Takže držím všetkým palce, nech hlavne nájdete to čo hľadáte :)

amanda23

pytala som sa preto Neo Ned, lebo aj ja som sa citila dlhodobo vycerpana, vystresovana akasi, tak som zacala chodit na jogu, vzdy som mala pri aj po cviceni fantasticky pocit, ale uplne po prvom raze mi zostalo nejak potom cudne, neviem to vysvetlit, chodila som na jogu v dennom zivote. Az po par mesicoch mi zacalo byt uz cudne stale , problemy so spankom, bolesti hlavy , uzkosti, vraj depresia. Raz som niekde citala, ze pri meditacii je clovek tak "otvoreny" a ak sa to robi klektivne a nas tam bolo jak hadov a blizko seba, ze clovek moze nevedome nasat energie od niekoho kto cvici vedla. Este predym som zistila, ze nemozem cvicit vedla jednej zeny, ze uz ked sa so mnou po cviceni bavi, ze sa mi robi zle, nikdy sa mi to nestalo predtym, myslela som ze vymyslam, ale stalo sa to 3 x ked som stala pri nej viac ako 3 minuty.. Uz som tam potom prestala chodit, nie koli nej, ale celkovo, chodili tam taki divni ludia.

Neo Ned

Nevedel som si to vysvetliť a pravdu povediac, ani cvičiteľka nevedela...
Našiel som to až ,,náhodou" v knihe o piatich Tibeťanoch od Keldera, kde zvyčajne k tomu dochádza vtedy, je to popísané trochu pri cvičení prvého Tibeťana, že prúd vitálnej energie sa predimenzuje a dochádza k zablokovaniu. Tento stav majú dervišovia a nesprávne ho spájajú s duchovnými zážitkami a skúsenosťami...

V podstate to zisťujem až spätne, že ma bolela hlava už niekoľko mesiacov pred cvičením, ale to boli také jemné tlaky..., no a skončilo to zablokovaním tuším tretieho oka alebo tej temennej čakry, neviem presne sa nevyznám, ale nedostával som pránu, veď to aj bolo. Navštívil som neurológa, tam nič. Kamarát mi povedal, že ani fyzioterapeut by hneď nemohol pomôcť. Každopádne, tie depresie si musím dať do poriadku. Samoliečiť a alternatívu skúšať už nebudem. Až keď budem niečo ,,liekové" vysádzať...