Mám strach...

Príspevok v téme: Mám strach...
Petulienočka

Dobrý deň, mám strach čisom nemohla otehotnieť. S priateľom som deň pred menzesom (menzes mám už tretí deň a je normálny) spala. Teda, bolo to tak je 1. krát som ho spravila rukou/pusou a on neejakuloval - spravil sa, no \"tekutina\" nikde, a 2. krát som ho znovu začala robiť len rukou/pusou, ale on aby mi bolo lepšie ho do mňa fakt asi len na 5-10 sekund dal a ked som ho znovu dokončila, znovu neejakuloval. Myslíte si že sa mohlo niečo stať? Vopred dakujem.

Petulienočka

Ja neviem, asi ste ma zle pochopili. On je normálny, zdravý, všetko. Samozrejme že ejakuluje, len nie vždy... proste niekedy to z neho nejde von, alebo ja neviem... nechápem tomu sama. Ale proste teraz to nešlo.

Blondula

no petulienocka....toto sa priatela opytaj,lebo je asi jeden z miliona,co neejakuluje :D
na otazku ti bolo odpovedane,ze tehotna nemozes byt !! ono asi muz co neejakuluje mat deti nemoze,ci ?? ...

Petulienočka

Možno by som sa s ním o tom porozprávala, ked už toto hovoríte, že je to nebezpečné... ale na moju otázku ste neodpovedali.

ebi777777

áno dá sa urobiť bez ejakulácie, niektorý chlapi sú toho schopní, ale je to aj dosť nebezpečné lebo ten ejakulát sa môže spätne niekde pretlačiť a urobiť šarapatu a zápaly, teraz fakt neviem, ako to presne sa pretlačí a kam, neštudovala som anatómiu,,,,, ale ak sa dá nemal by to praktizovať, lebo je to fakt nebezpečné!

Otaznicek

Je tu viac chalanov, ktori sa dokazu urobit bez ejakulacie? Ja si to neviem vobec predstavit. Mne sa ulavi az potom, ked sa zbavim toho pretlaku v podobe ejakulatu, inak nie.

Petulienočka

Prečo? prepáč, proste mám len strach, nič viac nič menej... len som sa spýtala, nemusel si na to reagovať práve ty ked si nechcel, ale podakovala som sa za trochu upokojenia od teba. V čom je teda problém?