Odpadnutie

Príspevok v téme: Odpadnutie
Sharon85

Ahojte. Dnes rano som sa dverami omylom silnejsie udrela do lakta - do kosti a dost to bolelo, asi som trafila nejaky nerv, lebo bolest sa stupnovala, presla som par metrov, zatocila sa mi hlava a odpadla som. Vydesilo ma to, nikdy v zivote som este nestratila vedomie. Je podla vas normalne, ze po takej somarine, ako je udretie lakta odpadnem?? Mne sa to zda trochu prehnana reakcia tela, ale nevyznam sa v tom, preto sa pytam. Myslim, ze som sa hned aj prebrala, nelezala som na zemi dlho. Bola som potom este trochu slaba a tocila sa mi hlava, ale inak v pohode. Ani ten laket ma po prebrati nebolel. Co si o tom mlite, je to normalne?? Dakujem.

Ema777

Ahoj, mne sa to deje už od 8 rokov, že po udreti kolena, lakťa, a podobne odpadnem. Naposledy dnes ráno a to som si v noci prilahla ruku, fakt blbé. Teraz mam 36 a inak som ok. Bola som 2 x na komplet vyšetreniach a nič. Tak sa nemusíš obávať, len zrejme nervy citlivejšie reagujú. Doporučujem sadnúť si alebo ľahnúť na bok, keď sa to stane, aby úraz nebol z odpadnutia.

Sharon85

Neodpadavam, praveze toto bolo prvykrat v zivote, preto som z toho taka oplasena. Sak idem normalne po chodbe a zrazu sa preberem na zemi, pre mna je to hotovy zazitok :D

Iba Katka

V lakti sú nervy, to je dôvod prečo to tak bolí, keď sa niekde lakťom udrieme. Čiže podľa mňa, to je možné a nemusíš si s tým robiť ťažkú hlavu. Pokiaľ nestrácaš vedomie bezdôvodne a pravidelne :)

Sharon85

Dakujem za odpoved. Po tej injekcii/brati krvi sa mi to zda este celkom normalne, ale ze po udere, no to mi pride take divne. Hm, cudne stvorenia sme my ludia... :)

sunlady

Podla mna to je mozne..kamoska odpadla po inekcii do kolena a ja raz tiez zas po brati krvi...ak ti nebyva zle a neopakovalo sa to,myslim ze to nebude nic vazne :)