Vylucit syry v chudnutí co mam robit ?

Príspevok v téme: Vylucit syry v chudnutí co mam robit ?
Sisi092

cawte. chudnem a nejem maso( chcem byt vegetarianka), sladkosti, pecivo ani cestoviny... len zeleninu, ovocie, ryžu, vajicka na tvrdo, a mliecne vyrobky jogurty, kefír acidká a také light platkove syry co maju 800kj na 100g okrem mlieka, to sa tiež neodporuca. ale chcela som sa opýtať ci tie syry plátkové nemám vylucit ci to nie je nieco anti dietne? a nepokazí to dietu? lebo si to striedam aj s tofu syrom. A chcela by som schudnut 15 az 17kg schudnut zo 67kg do juna. Cvicim kazdy druhy den 45az60minut podla toho ako vládzem na orbitreku doma. A samozrejme pijem tú vodu 2 - 2,5l bud caj zelený alebo minerálku. Myslíte si že to bude efektívne ???

olivienka

plátkové syry, to myslíš také tie mäkké plátky, každý zvlášť zabalený? či? ale žiadne syry nie sú anti-diétne, okrem veľmi tučných. len tie plátkové, čo myslím ja, asi nie sú extra zdravé. ale tým sa podľa mňa trápiť nemusíš
inak súhlasím s doremi, ale pozerám, že si nejak zrušila aj sacharidy, až na ryžu... ktorá má inak dosť vysoký glykemický index, ak ješ bielu, takže nie je veľmi vhodná. natural je ok. ale treba jesť aj ovsené vločky, celozrnné cestoviny, aj celozrnný chlieb v rozumnom množstve, hlavne ráno a na obed.
a cvičenie odporúčam aspoň 1, lepšie 2 dni v týždni oddych. telo potrebuje aj regeneráciu.

doremi

light by som urcite nejedla. to ze ma nieco nalepku light- teda odtucnene, znamena, ze je zbavene tukov, kt. ti ale v chudnuti neuskodia. skor by som sa obavala tych ostatnych "prirodnychô nahradnych" latok, ktorymi je ten tuk nahradeny, aby syr chutil este vzdy ako syr, a teda srvatka, cukor atd., co ti uz ublizit moze skor. cize ak syr, tak tvrdy a s norm. resp. strednym mnozstvom tuku v primeranom mnozstve, plus pohyb a urcite nepriberies :)(a tie tuky- ozaj sa ich tak neboj- skus doplnit aspon cez slnecnicove/ tekvickove semienka, podla mna chudnutie cez vylucenie tukov je ten najblbsi sposob, ale budis :))

zuzan-ka

Ja som mala zostavený jedálniček od trénera a každé ráno som mala jesť syr. Ja som si tiež kupovala plátkový. Lerdamer Lightlife 2 plátky som jedávala a schudla som.