Marihuana a nador mozgu

joschua

Pozri, nechcem byť nositešľ zlých prognóz, ale samotný nádor v mozgovom kmeni je ťažká záležisotsť... marihuana môže byť akási podporná "terapia", aj keď jej účinky sú dosť sporné a istotne nevylieči toto vážne ochorenie. Druhá vec je povaha samotného nádoru: malígny, benígny, metastáza, presná lokalizácia, pridružené ťažkosti... Marihuana môže viesž k zvýšeniu chuti do jedla, pôsobiť mierne analgeticky, snáď sedatívne, ale okrem toho aj ako psychotickum, teda vyvolať halucinácie a "nenormálne" predjavy, ako bludy, depersonalizáciu atd. Držím palce.

vebe

Nic proti nim, hraju pesnicky, popri tom, hulia, fajcia, piju, drogy su v tom skoro vzdy a ziju sposobom, ktory dlhy zivot nezarucuje. Oni by ale asi nemenili. Co sa tyka rakoviny, to mne nemusis hovorit, nikto z nas nevie kedy a aka, a to moze zit tym najzdravsim sposobom zivota.

llek

Ono ludia ktori ziju podobne ako Bob Marley mavaju kratky zivot, maju tolko rizikovych faktorov, ze bude zomru na infarkt ci srdcove zlyhanie alebo nejake nadorove ochorenie a to pomerne skoro. Marihuana je len este to najmesnie zlo v ich zivote. Ale pravda je ze matihuana nema protinadorovy efekt.

llek

Marihuana ako taka sa v suvislosti s nadorovymi ochoreniami pouziva ako podporna liecba, teda na zmiernenie niektorych tazkosti, ktori tito pacienti maju. Samotny nador vsak neovplyvnuje, nema protinadorovy ucinok