Kúpele Turčianske Teplice

gadgetka_478

Ahojte, ja idem do Turčianskych Teplíc tento rok.. dúfam, že mi to vyjde na máj alebo jún.. keďže teraz som odovzdala poukaz do poisťovne.

Môžete mi niekto povedať ako to tam chodí? Chodia tam aj pubertiaci?? Pretože by som radšej bola na izbe z mladším živlom... Ja mám 25, tak možno niečo v mojej vekovej kategórií.

A ako to tam je s procedúrami? Ja som dosť hanblivá.. treba sa niekde vyzliekať úplne?

A aká je strava? :)

Inak je tam nejaký bazén pre pacientov zdarma?

malaanka

ja som tam bola vlani a tento rok sa tam chystám opäť,veľmi mi vyhovuje minerálna voda.Ale ubytujem sa vo Veľkej Fatre***,aby som mala procedúry v budove.Vidíš,hovorila som ti,že je tam fajn.

Xena

Akurát som sa dnes vrátila z kupelov Turčianske Teplice. Bolo tam fajn, boli sme super partia,len škoda ,že počasie nebolo moc dobre,hlavne pri presúvaní sa na procedúry.

Xena

ja som s tou p.volala a povedala ,že jednopostelove izby nemajú ale za doplatok 10/deň môžem byt sama na izbe,uvidim, že koho dostanem a potom sa rozhodnem ,či si priplatím ....
bohužial ide o to , že ja kvôli práci som nútená čo najskôr ten pobyt absolvovat, lebo ak nepôjdem teraz 5,3. tak mi celý kupelný pobyt padne, lebo už potom z práce nebudem môcť isť, tak preto som brala tú Aquu, lebo to bol najbližší volný termín.

malaanka

xena
jednoizbové majú ale asi nie v AQue.
Skús zavolať pani Babišovej na číslo:
+421434913363, možno ti niečo pohľadá a za rozumný príplatok.Daj vedieť ako pochodíš.

Xena

no poviem ti pravdu ,moc sa mi tam nechce, lebo budeme na izbe 2 ,a ja by som radšej bola sama na izbe ale jednopostelove vraj v týchto kupeloch nemajú

malaanka

na procedúrach sa ti netreba prezliekať do župana,tam sa prezliekaš do plaviek,ale najlepšie je,keď máš plavky na sebe a len sa vyzlečieš a ideš rovno na procedúru.Ale naozaj si zober troje plaviek,podľa mojej skúsenosti som ich naplno využila za jeden deň.
Ach,hneď by som išla s tebou,voda je tam vynikajúca.
Prajem ti príjemný pobyt a dobrú partiu na voľné chvíle.

Xena

no ved to ma napadlo ,že ešte trepať z AQUA do Fatry na procedúry župan ,tam sa prezliect /lebo po vonku nemôžem prejst v župane,/ to mi pripada blbe a na izbe mi ho netreba a zbytočne trepať kopec veci

malaanka

radím aj ja.župan netreba.Ja som mala tiež napísané,že treba doniesť župan a nakoniec,keďže som bola ubytovaná vo Veľkej Fatre,tak tam sme mali všetci župany prichystané na posteli.To majú ešte staré tlačivá.V Aque ti naozaj župan netreba.