Ktorý BB krém je najlepší?

Príspevok v téme: Ktorý BB krém je najlepší?
Michala11111

Ahojte prosím Vás vie mi niekto povedať ktorý bb krém hlavne tie slovenské nie korejské ako je nivea, garnier, maybelin, rimmel
Totiž ja som si kúpila garnier, ten bol hrozný oranžový a strašne som sa leskla. Teram mám rimmel ani ten sa mi nepáči farba je super ale tvorili sa mi také šupiny a ťažko sa nanáša.Tak skúsil niekto ten nivea alebo maybellin?

zoobaby

Ja som dlho skúšala rôzne BB krémy a so žiadnym som nebola spokojná. Neznesiem na tvári hrubú vrstvu make-upu a ani sa mi to nechce každé ráno nanášať na tvár, preto používam radšej BB krém, ktorý prekryje nedokonalosti a vyzerá sviežo.

Som blondýna ale nemám úplne svetlú bielu pleť, skôr takú stredne tmavú no ajtak mi žiadny BB krém svojou farbou nesedel.
Prvý, ktorý som používala bol BB krém od Garnier. Používala som ho dlho ale vadilo mi že aj svetlý odtieň bol dosť tmavá a do oranžova a dosť mastný, takže hlavne v lete mi vadil. Ale zasa celkom dobre kryl. Vyskúšala som BB krém Nivea ale ten bol ešte tmavší a nesedela mi ani konzistencia, lebo sa ťažko roztieral a bol príliš aromatický čo mi vadí.
BB krém Cien z Lidlu bol totálna katastrofa. Čakala som od neho viac keďže kozmetiku Cien obľubujem. Vôbec nekryje, takže a máte nejaké nedokonalosti na pleti, vyrážky, začervenania, neprekryje ich vôbec. Po rozotretí sa úplne stratil a urobili sa z neho také šupinky na tvári.
Objednala som si potom vzorky originál japonské BB krémov Missha a Skin79. Z každého asi 3 druhy. S tými som nebola spokojná vôbec. Farba úplne čudná bledučká, skôr do ružova ako porcelánová bábika. Na tvári pôsobia neprirodzene a nekomfortne ako hrubá fasáda a bola som z nich biela ako smrtka.
S týmito bledými som si pripadala ako mrtvola a s tými tmavými zasa vyzerá tvár staršie.
Nakoniec som vyskúšala CC krém od Bourjouis a ten je ten pravý. Je úžasný. Zakryje, rozjasní tvár, pleť vyzerá mladšie, hydratuje, farba je krásna a dobre sa nosí. Nie je ani suchý ani mastný. A bledší odtieň sa hodí v zime a tmavší zasa v lete. Už by som nemenila

cukou

Rebeka ja som si tam teraz objednala tento LA ROCHE-POSAY Hydreane BB, kedže mám rada tú značku tak potom napíšem, ako som spokojná

mamola

Ahojte podľa mňa je najlepší od biodermy -odkaz odstránený- lacné majú taký čudný odtieň a mala som úplne suchú pleť a všetko stiahnuté ako keby som mala v ústach citrom