Zväčšenie pier

alie

Klasik, citala som aj toto, ale dnes su rozne firmy, rozne vyroby. Dnes som si prvy krat precitala letacik Teosyal, teda firmy, ktora vyraba kys. hyal. ktoru si davam ja. - 100% bioodburatelna a vstreatelna, -nezivocisneho povodu, viac neviem ale doverujem :-)

Klasik12321

alie - citujem "Z čeho se kyselina vyrábí? V minulosti prý z kohoutích hřebínků, je to pravda?

Ano, dříve vedle sebe v symbióze existovaly kohoutí farmy a farmy norků. Kohouti museli mít velký zdravý hřebínek, takže se nekastrovali a jejich maso se kvůli zápachu nehodilo pro lidskou spotřebu. Maso sežraly šelmy. Od této produkce se upouští, v Evropě takto vyrábí už jen jediná firma, španělská Bioiberica. Dnes se na to jde přes bakterie. Ty kolem sebe produkují obal z kyseliny, a tak se brání proti rozpoznání organismem - jsou totiž zpravidla patogenní. V hyaluronovém obalu je tělo bez nejmenšího podezření přijme. Kmen bakterií se musí nejprve zmutovat, aby neškodil. "
Zdroj www.tyden.cz

alie

ale neviem ti presne odpovedat, lebo prvu davku mam len od septembra, no a mam to tam akoby cele mnozstvo. Na prvy krat ti totiz nemoze pichnut viac ako 1ml. Pera sa musi postupne prisposobovat a zvykat si. Po par mesiacoch sa odporuca absolvovat dalsiu aplikaciu, ak chces mat skutocne vacsiu peru. Mne vcera pichli dalsi 1,3 ml.

alie

a preco su ti chlapi vyzleceni :-D Cudne velmi, bala by som sa :-) Inak uz aj Natalia Lackovicova to ma, zatial len testuje, tak na nu vzdy dam ;-)

alie

facederma, chapem robis si promo, snad raz vyskusam aj tento "vas" zazrak ;-)
Nase telo pozostava z chemickych prvkov, kys. hyal. je z hladiska chem. urcenia polysacharid, takze takto to zrovna myslene nebolo. A tu informaciu ohladom novonarodenych deti neviem odkial beries, snad existuje nejaka etika a nikto by taketo nieco nedovolil. Ziskava sa z inych zivocisnych druhov- zvierat.

facederma

A este k tomu trvalemu efektu po case - tym vytahovanim vody na povrch - sa vytvoria drahy, ktorymi prudia molekuly vody (podobne ako kapilarny jav) a tie budu neskor ucinkovat aj bez LipBoostu, resp. bude stacit omnoho menej aplikovania.
Inak Trencin - vystava Interbeauty teraz v marci - staci prist a zadarmo vyskusat, ci to stipe a aky to ma ucinok. Aplikuju to tito fesaci ;)
www.facebook.com

facederma

allie - jasne ta kyselina hyaluronova sa odobera z novonarodenych deti aby bola ciste prirodna ;) ziadna chemia pri jej vyrobe nie je, ze? Uvazuj :)
Ten LipBoost praveze nie je zalozeny na stipani chili a pod - naopak, ma chladivy ucinok a jeho principom je vytiahnutie vody z tela do vrcnych buniek pery. Ak je clovek dehydrovany alebo nedodrziava pitny rezim, tak mu to nezaucinkuje - to je cele tajomstvo. Inak byvaju s tym niekedy problemy pocas mraziveho pocasia - vtedy to fakt moze stipat, lebo ta voda v povrchu buniek zamrzne a roztiahne sa - vtedy to treba prekryt nejakym balzamom na pery.

alie

kyselina hyaluronova nie je ziadna chemia, clovek ju ma v pokozke aj v celom tele a vekom ubuda. Hentake srandicky akoze "lipbooster" na natieranie pier poznam, ucinna latka chili a kadejake srakotiny. Trvale to nepomoze, to garantujem kazdemu. Po tolkych stiplavych paprikach a chili by som uz nemusela nic riesit, proste to odpuchne a po natreti znova kusok napuchne :-D