Ako začat doverovat

Príspevok v téme: Ako začat doverovat
vreckovka

mam priatela nikolko mesiacov. po dlhej pauze od chlapov som konecne stretla jedneho uzasneho...fakt je skvely, zijeme spolu, starame sa jeden o druheho a mam pocit, ze to je konecne ten, na ktoreho som cakala. Zalubila som sa rychlo a stale je to silnejsie.
Mam mu vsak problem doverovat. Viem, ze ma lubi. DOkazuje mi to dennodenne a este mi to aj casto opakuje. Viem, ze by ma nepodviedol, vazi si ma a dlho mu trvalo kym si zacal vazny vztah s niekym, takze viem, ze si to premyslel aj rozumom.
Predtym som mala vztah, kedy mi partner klamal a nejako som sa vtedy zatala. Preto som dlho ani nikoho nemala. Teraz som psychicky uplne na dne (zopar tyzdnov) a vybijam si to na priatelovi. Neustale ziarlim na jeho kamosky (ma ich dost a jeho najlepsia kamoska je zena). Vadi mi, ak sa s nimi stretava, resp. ak chce aby ona prespala u nas. Racionalne viem, ze by s nou ani s inou nic nemal, ale stale ma nieco vo vnutri zoziera. Na zaciatku vztahu som to neriesila. Teraz mam blbe obdobie a som strasna stihacka, citliva na kazdu blbost ohladom inych zien, kamaratov a neviem coho vsetkeho...ako to mam zmenit? mal by ma niekto prefackat asi...nechcem to robit, ale neviem tomu zabranit...

Jojkus

Ahoj.chodim s priatelom vyse rok a pol.ron pracuje v jednej nemenovanej firme v ktorej je vacsi pocet zien ako chlapov.prcuje tam ako veduci.cize nieje nudza o skolenia.vikendy.trojdnovky a pod.raz ma podviedol na firemnej dovolenke v zahranici.asi po polroku chodenia s nim som sa ho stale pytala ako to prebieha na tych dovolenkach co robia a pod.stale bola odpoved ze hraju hry.sem tam party a inac nic.nikdy sa mi s tym nepriznal ze ma podviedol na dovolenke dokonca mi pisal a volal ako ma lubi a mu chybam, ale mne nieco stale nedalo a prisla som mu na heslo na mail.a vtedy to zacalo jedna fotka z akcie ako sa tam objima a tancuje so zenami so svojou nadriadenou a nie hocijaka fotka , kopec inych fotiek.maily tipu; ako nam bolo spolu uzasne a rad by som si to vsetko zopakoval s tebou este raz.olizal usko a porozhadzovane veci V kupelni ....vsetko som mu skopirovala a poslala na nadhernu dovolenku samozrejme opat pracovnu do zahranicia.......no samozrejme vsetko popieral zaprisahaval sa, plakal ako ma lubi a ze to vsetko bolo len v nasich zaciatkoch a ze nevedel co chce.ja som bola uplne mimo uz len po tycb precitanych vetach mi bolo na grc.vratil sa domov, nevychdzal z izby uplakany .uboleny sem tam napisal ako ma lubi a ze vsetko lutuje.a ja som mu odpustila.odpustila s tym ze ho lubim a ze sam mi prisahal ze nikdy viac ziadne akcie z firmy.ziadna dovolenka a ziadne nic.trvalo to asi mesiac bol klud.a teraz sa to zacalo opat.zlatik musim ist na 3 dni na skolenie.zlatik mame akciu na zapade cely den ale v noci sa vraciame.zlatik kolega ma narodky ostavame na firme uzatvorena spol.stale su len medzi 4 stenami.a teraz mam taky problem ze maju ist z firmy na chatovacku na 3 dni a zasa uzatvorena spolocnost.vravim mu ze aky je problem ma tam vziat ved aspon spoznam ludi s ktorymi pracujes ....odpoved znela ze ony ma tam nechcu lebo pozvali len jeho.....ja uz vazne neviem co mam robit.ci mam este bojovat.nikdy mu nezakazujem ist vonku s kamaratmi na pivo.posediet ked ja som v praci.ale tieto veci mi vafia strasne.kazdy tyzden nejake akcie a stale len z prace a uzTvorena spol.neviem co si mam myslieť. Posiela ma za psych.ze som sialena a pod. Veci....moze mi niekto poradit?

Agnes999

Moj priatel ma tiez kamosky ale netaha ich domov, preco by mali u neho prespavat, vsak nie su bezdomovkyne, maju nejaky vlastny domov? Ale za tym bude nieco ine.

Agnes999

Toto forum ma na moj vztah vyborny vplyv, casto si ho citam a pritom si hovorim: ako dobre, ze toto nemusim riesit ja! Ovela viac si vazim svoj vztah a vidim, ze tie problemy co obcas mame su len bezvyznamne blbosti ktore nestoja za to sa tym nejak vaznejsie zaoberat. Co je to oproti tomu, co citavam tu: podviedol ma, ponizuje ma, klame ma, bije ma, spava s kamaratkami v jednej posteli, kamaratka je pre neho viac ako partnerka a pod. Vdaka bohu za mojho priatela!

milli11

Suhlasim s Dadulou, Agnes a lostom.

To je co za bl.st, spat v jednom stane, teda sakr.amentsky blizko, s osobou opacneho pohlavia, ktory je kamarat, ak mam frajera? :((( Ved hadam by som v tom stane mala spat s tym frajerom, nie? Ak by boli obaja slobodni, bez partnerov, nech si robia, co chcu, ale takto?

Ale to mozno len ja som taka nemoderna na dnesnu dobu. :D

Inak, stavim sa, ze urcite ta jeho kamoska, s ktorou spal v stane aebo ktoru pozyva ku vam domov, nie je nejaka skareda spata s mastnymi vlasmi a obrovskymi uhrami na tvari, oblecena ako moslimka a pritom je dokonca 100% lesbicka, ale bude to taka celkom dobre vyzerajuca normalna zena, ktorej sa pacia zeny, vsak? :DDD

Dobre, ak sa s nejakou kamoskou stretne na kave alebo hoci na pive, priznavam, trochu by som ziarlila, ale vedela by som to prekusnut a nezakazovala by som mu to. Ale museli by sme si urcit urcite pravidla a hranice a chcela by som tu kamosku aj spoznat a vidiet nazivo, ako sa k sebe spravaju.

Aj ja mam kamratov muzov. Viem si s nimi dokonca pokecat na viac tem ako so zenami, lebo u tych sa zvacsa tocia temy iba okolo 2 veci, deti a varenie. :DDD Ale moja najlepsia kamratka je zena a s nou sa tiez da pokecat na viac tem. :))) Ano, mam kamaratov muzov, ale vedia, kde su hranice.

A suhlasim aj s tym, kto tu napisal, ze by sa mali davat dokopy podobne povahy.

klimta.

Agnes999: to je tak ako keď ženská povie buď ja,alebo kamarát :D..veď dobré,úprimé priateľstvo je doslova dar z nebies :D,..nemali by sme tieto dva vzťahy porovnávať..nakoľko sú v dvoch úplne odlišnýh rovinách..

k tomu stanu..keď je medzi mužom a ženou PRIATEĽSTVO to znamená :D,obaja sú si vedomí,že žiadnym sexuálnym smerom sa to uberať nebude..tak..prečo nie?
potom je tu otázka..ako často na tie dvojtýždňové stanovačky dotyčný chodí..ak je to raz do roka v rámci dovolenky..tak pre boha ľudia :D..prečo nie?
veď občas prospeje keď spolu partneri nie sú 24hodín denne :)