Opuchnuté ďasno

Príspevok v téme: Opuchnuté ďasno
Paulozo

Dobrý deň,

mal som celkom náročný minulý týždeň a ešte \"ťažší\" celý víkend. Po tomto víkende v nedeľu som si uvedomil, že mám niečo s ďasnom pri osmičke vľavo hore. Ďasno ma nebolí, len je nepríjemné na dotyk alebo keď silno zahryznem zuby. Taktiež ho trocha cítim pri jedení, ale neprekáža mi. Keď som sa zameral pri umývaní zubou na túto oblasť, tak mi potom odtiaľ šla krv. V zrkadle sa to ďasno javí trocha opuchnuté a zväčšené, no nie veľmi.

Čo s tým spraviť? Existuje aj nejaká \"babská\" medicína?

Ďakujem

orchidejka

to budes mat asi najskor z niecoho podrazdene..urcite to samo prestane, no ak sa chces zbavit neprijemneho pocitu tak co ja viem, potri si to alpou, mozno ti to prestane, alebo tea tree oil ci vyplachovat harmancekom alebo kloktat tantum verde alebo herbadent sa vola ta vodicka ked mas nejaku infekciu v ustach? mozno nieco z toho ti moze pomoct, ale fakt neurcim za to - vymenovala som veci, ktore by som ja skusila

Paulozo

Hej, zrovna počas toho "ťažšieho" víkendu som okrem iného jedol aj čipsy, čo v iných prípadoch nezvyknem robiť. :)

Okej ďakujem, tak si budem na tú stranu dávať pozor a uvidím, čo sa tým bude robiť, ale trocha ma to znervózňuje pri robote na PC.

97Lenka17

Ahoj, ja som to už raz mala, to môžeš mať z toho, že keď si si umýval zuby si si kefkou mohol podráždiť ďasno, tak zato ho máš zväčšené, alebo si jedol napr. čipsy alebo také,čo má ostrejšiu hranu, vieš ako myslím nie? Zubárka mi dala na to nejakú vodičku, ale ono to zmizne aj samé, len skús na tej strane nejesť :)