Váha sa mi nehýbe ,som nešťastná

Príspevok v téme: Váha sa mi nehýbe ,som nešťastná
odhodlaná

Presne pred troma týždňami v stredu som sa začala dietnejšie stravovať.Môj jedálniček : ranajky-ražný chlieb s vajíčkom,syrom , a ľadovým šalátom.Desiata: nejaký jogurt a banán,obed- to čo mám v škole ,poprípadne nejake rizoto doma a tak.olovrant-zeleninový šalát s jednou tekvicovou kockou a kuracími prsiami,večera:250 g nízkotučný tvaroh so škoricou ,kakaom a mandľami.
Každý deň mám pohybovú aktivitu!!! za tie tri týždned by sa nestalo že by som sa nehýbala,plávam,zumbujem,cvičím cviky s vlastným telom.
za prvý týždeň som šla zo 108 na 105,a za posledné dva týždne sa váha nepohla ani o gram!! prečo to tak je?:( pri mojej váhe by to malo ísť rýchlo zo začiatku.

97Lenka17

Joj, to ja mám o 2 cm viac a len 16 a so svojou váhou mám mindráky a to som chudá jak chrt pomály :/ Ale viem ako sa cítiš v 11 som mala 82 kg a všetci do jedného sa mi smiali.
Menšia rada, nemôžeš sa stravovať presne takto do bodky, a ak vyžieraš v noci chladničku tak sa nečuduj, že váha stojí, môžeš byť rada, že nejde hore. Takže nestresuj a úsmev :) Nezabilo by ťa keby si dáš ráno niečo sladké, kto povedal, že keď si dáš nejaké 4-5 kúskov tých plátkou bebe keksov s čajom na raňajky tak priberieš? Kdeže, budeš mať viac energie a keď si dáš za tým jablko a vypiješ aspoň pol litre čistej vody tak budeš tak najedená, že vydržíš do obeda, snaž sa za každým jedlom si dať aj trochu sladkého, len nie čokoládu :) Upokojíš túžbu po sladkom , nič sa nestane len nemôžeš toho spapať viac :) ale zato prihodíš polhodinku cvičenia alebo dlhšiu prechádzku :)

odhodlaná

výška 175 cm a vek 18 rokov.
Robila som to tak,že šalát som mala na večeru,ale som si myslela že ked si dám bielkoviny na večer že to bude lepšie.
A ešte jeden problém mám, a mám pocit že to je príčina môjho nechudnutia.Cez deň sa poctivo stravujem a cvičím,akurát že v noci chodím do chladničky :( ... Horšie je,že si to vôbec nepamätám.Proste sa zobudím idem do chladničky,zožerem niečo a zistím to až ráno ked nájdem napríklad prázdny kelímok od jogurtu.Pred dvoma dňami som našla prázdny obal do bebe keksov na nočnom stolíku.Som vtedy ako námesačná, a neviem ako to mám riešiť.Skúšala som zamknúť izbu,ale nepomohlo,skryť potraviny z chladničky-taktiež nepomohlo.Trápi ma to keď sa cez deň snažím a všetko to kašlem v noci a ani o tom neviem.

97Lenka17

Ak ti môžem poradiť, podľa mňa tam máš dosť veľké jedlá za sebou (obed a olovrant) ten olovrant by som dala ako večeru, aby ti malo z čoho telo brať v noci energiu. Mohla by si skúsiť ananás ten čerstvý, čo majú v Tescu alebo Lidl, pred každým jedlom keby si dáš plátok, lebo ananás zabraňuje ukladaniu tukov a za nejaké 2 týždne schudneš :)Cvičenie by si si mala rozdeliť na celý deň, napr. ráno spravíš niečo ako rozcvičku a až potom sa napapáš ale nie veľmi, len aby si necítila hlad, nie, že budeš mať plný žalúdok a už sa ani nepohneš a každý deň aspoň hodinové prechádzky, musíš si nájsť čas :) A mohla by si mi napísať koľko meriaš a koľko máš rokov prosím?

odhodlaná

no presne o tom si teraz čítam na nete,akurát že ja sa bojím že som sa dostala stravou pod svoj bazálny metabolizmus aj keď sa mi to nevidí :/... Preto ma to trápi že nejdem dole z váhy lebo síce mi ide aj o estetický význam ale hlavne o ten aby som si nezaťažovala klby a chrbticu tak vysokou váhou:(

97Lenka17

Ahoj, niekedy sa stáva, že váha zastane na nejakom čísle a potom sa dá znovu do pohybu, len nemôžeš prestať zo svojou snahou:)