Nepodarené vzťahy - chcem pauzu , ako?

Príspevok v téme: Nepodarené vzťahy - chcem pauzu , ako?
Summer67

Dobrý deň ,
Asi to celé bude znieť zvláštne , ale idem od začiatku.
Takže mám osemnásť rokov a za sebou 5 vzťahov , v podstate to nikdy neboli dobré vzťahy , nikdy som nebola naozaj šťastná a milovaná vo vzťahu . Vždy mi ublížili , jeden ma oklamal , druhému šlo len o sex , tretí ma podvádzal ... Trvali krátko , 6 mesiacov , 5 , 2 , i hlúpy týždeń ...
Práve som teraz jeden skončila , on chcel len otvorený vzťah , ja viac .
V ani jednom vzťahu nebol sex , necítila som sa pripravená a tiež to bolo kvoli tomu,že žiaden vzťah nebol taký aký by osm chcela ...
Nemám šťastie na normálnych chalanov , vždy si nájdem niekoho ,komu zároveń chcem akoby pomocť , znie to hlúpo ,no je to tak . Jeden ušiel od rodiny do zahraničia , ďalší nemal zázemie v rodine , ďalší mal problémy s drogami a podobne .

Problémom je ,že vždy keď sa sklamem , neviem ako cez to prejsť .Neskočím hneď na ďalšieho , no akoby v podvedomí niekoho hneď hĺadám ... Dám si mesiac pauzu a znova si začnem budovať vzťah ...
Chcem normálny vzťah , chcem byť šťastná a chcem ,aby si ma vážil atď , nezakladám na kráse , či na hlúpostiach , naozaj chcem len normálny vzťah a preto , keď jeden skončím , hľadám ´dalej ..

Ale teraz viem ,že by osm si mala dať pauzu , od chlapov , chalanov , od všetkých ... Akoby som nevedela byť sama , začnem sa cítiť sama a chcem mať niekoho , kto je pri mne .
Mám skvelý vzťah s mamou , tá je tu pre mňa , no nemožem jej tak všetko povedať .. Kamarátky - tie mám ,ale nedoverujem im , zranili ma , proste sa to nedá .
a záluby ... milujem tanec a šport - nemožem to robi´t , pretože mám zdravot. problémy ...
v škole ma to moc nebaví , učím sa na jednotky ,ale som na strednej a už sa chcem nejako zamerať ...

Proste mám chuť vypadnúť , so všetkým seknúť a začať odznova ...
Chcela by som človeka , ktorý by ma mal naozaj rád a nebál sa to dať najavo , ale každý ma vždy len využije a ublíži mi ...

Agnes999

Nediv sa, ze ta vyuzivaju ked si hladas take pochybne typy, narkomanov, alkoholikov, vselijakych odludov co ich uz ani vlastna rodina nechce vidiet. Najdi si nejakeho normalneho, ktoreho nebudes musiet zachranovat, ale kto bude chciet pomahat tebe! A daj si teraz pauzu, to je rozumne, mozes o tom vsetkom premyslat.

Sandri

Daj si pauzu...a nerieš žiadnych chalanov ani žiadne chodenia,vztahy,flirty...venuj sa sama sebe, najdi si koničky..rob, to čo ta bavi,čo možeš robiť..aj ked maš zdravotne problemy, proste sa nejako zamestnaj a nemysli..na to,že by si mala s niekym byť. ked hladas nič nenajdeš! laska pride sama..chce to čas bud trpezliva :))!!

angela85

ja by som ti tiez radila dat si pauzu a zacni sa konecne bavit a uzivat si zivot a nie nicit si ho nekvalitnymi vztahmi. chodievaj s kamaratkami von, uzivaj si tam aj s chalanmi ked chces ale neberto tak vazne a neviaz sa na prveho, co sa na teba pekne pozrie. vyzera to tak, ze ked skoncis strednu, tak mozno pojdes na vysoku a tam stretnes mnoho zaujmavych ludi, s inymi pohladmi na zivot. skus najprv ludi spoznavat a az potom sa na nich viazat

Kvety zla

Nemas za sebou 5 vztahov. O tyzdnovom "chodeni" sa neda povedat ze to bol vztah, a je diskutabilne ci bol vztah co i len ten 6 mesacny. Nemas tak vela rokov na to aby si si musela "davat pauzu od chlapov" - a ani jeden z tych tvojich "priatelov" nebol chlap - taky co utecie z domu alebo taky co je zavisly na drogach nie je chlap. Aj tvoj vyber nasvedcuje tomu ze si na vztahy este nezrela. Cize s tebou suhlasim - daj si pauzu, nie od chlapov, ale od toho nahanania sa za vztahom. Daj si cas aby si spoznala samu seba a co vlastne chces, od vztahu, od muza, co ocakavas, ake mas sny. A nechaj to plynut. A ked to budes najmenej ocakavas, stretnes niekoho kto bude stat za to :)

Summer67

Innerworld - áno , sama som to pochopila. Nemožem sa stále vrhať do toho istého a prežívať to isté . Musím si dať pauzu a upratať si v živote , nielen vo vzťahoch :)

innerworld

Myslim si,ze so vztahmi by si si mala dat pauzu na dlhsiu dobu ako je jeden mesiac a upratat si to v sebe. Viem,ze potrebujes citit oporu,no toto nie je najvhodnejsia doba hladania dalsieho partnera podla mna.