Tucna?

janka 005

Všetko záleží na tom ako sa cítiš ak sa Ti Tvoje telo nepáči a chceš s tým niečo robiť tak rob!!! Ja mám 164 cm a 62 kg mám ťažké kosti a všetci mi hovoria že som chudá. Cvičím a stravujem sa zdravo.

97Lenka17

chudnúca- nie si tučná, tak to nechaj už tak, aby si neskončila ako ja, keď som to s chudnutím prehnala. Stačí, Keď budeš mať dostatok pohybu a nebudeš papať samé dobroty :) váha sa ti možno ustáli alebo pôjde dole aj sama :)

zuzi74

tu nejde o to, ci mame byt vsetci podla nejakej sablony ale o to, ze zakladatelka temy chcela pocut nazor na jej vahu...tak ho ma

pre Agnes: ty asi naozaj netusis co je to anorexia, alebo si este nikdy nevidela dievca s takouto zavaznou poruchou.
Pri mojej vyske 170 cm a vahe 56 kg nevyzeram vobec vychudnuto a mam aj cici aj rici

pre chudnucu: na vypocty sa ty vykasli, ak sa tak citis dobre, tak nechudni, ak zle tak do toho...

wildwind

nie nie je potrebne aby sme boli podla nejakej sablony, ludom je jedno, kto ako vyzera, kolko ma kil, ci je tucny ci chudy, ale vzdy si vedia podla toho urobit svoj nazor

trubka

:D no práve som v tejto diskusii zistila, že som tučná, že až :DD mám 164 cm, 66 kg. Viem, že ak by som mala menšie bruško, tak by to bolo lepšie, ale že by ma to až tak trápilo... Nejdem teraz obhajovať kilá navyše, ale je potrebné, aby sme boli všetci rovnakí a podľa nejakej šablóny??? Mám veselú povahu, kopec známych a priateľov, manžela... Viem si túto váhu udržiavať a stravovať sa normálne, neslintám potajomky po "niečom nezdravom" a nie som z toho zbytočne na nervy, že si to nemôžem "dovoliť"

Magy

Mimulus - scasti mas pravdu, akurat nesuhlasim s poslednou vetou. kopec zien s nadvahou (a aj tazkou) sa citi "dobre", lebo maju falosny pocit slobody - neobmedzuju sa (v jedle), nenasleduju modny diktat anorektickych modeliek (druhy extrem), ale bohuzial platia za to krutu dan. vdaka tzv. tichym zabijakom: srdcovo-cievne ochorenia od vysokeho cholesterolu, cez infarkt az porazku. a tieto choroby nebolia, ako ladvinove ci zlcove kamene. to ta len rovno slahne a hotovo.
45r. u tychto zien je vacsinou strop.
netvrdim, aby boli vsetky zeny rovnake, stihle, ako podla sablony. to ani nie je mozne. ale "citit sa dobre" je velmi klamlivy pocit, na ktorom by som rozhodne nezakladal zivotospravu. pretoze rovnako sa citim dobre aj ja, co chodim 3-4 do tyzdna do posilky a na plavaren, v tom co zjem som vyberavy (s ohladom na kvalitu).
---
chudnuca7889 - zalezi od toho, ci tie kila mas este v tukoch alebo pevnom tkanive/svaloch. pretoze neviem ci si chudla stylom hladovanie, alebo tym lepsim, to znamena veeeeela pohybu a vela jedla. ;)