Kučeravé vlasy

meggiePP

ja mam tiez vlnite vlasy, a do nich uz som investovala na tisice korun. ale osvedcilo sa mi kondicioner v spreji Pantene agua (taky modry po pretrepani) ale aj Elseve full repair 5 (taky bielo cerveny obal) a nasledne dam do vlasov nezmyvatelny kondicioner od Avonu (daily shine - zeleno strieborny obal alebo intenzivna hydratacia - modro strieborny obal) a uz len vytvarujem na prste par vln aby ten vrhc hlavy nejako vyzeral a zafixujem sprejom . Alebo si dam len kondicioner v spreji a nasledne od welly (wella forte) nanesiem penovu vodu, ta aj fixuje a vobec vooobec nelepi a nezatazuje. a vlasky mam vzdusne. tieto sposoby striedam. a samozrejme pri kazdom umyti pouzijem aj masku na vlasy.

korenicka

ja používam od loreal repear intense masku (tak nejak sa to volá) a som veľmi spokojná, používam to vždy pri každom umytí a niekedy to nechám pôsobiť aj 20 minút. Ak mi náhodou maska dojde, použijem sprej gliskur, ale tá maska je naj :)

orchidejka

fakt vyskusaj tie rozne spreje co si nastriekas hned po umyti vlasov - velmi dobre pomozu pri rozcesavani. ty si vlastne rano rozceses vlasy, vyjdes von a ked prsi tak ti potom opatovne nejdu rozcesat?

zuzi74

a este nevidim v tom problem umyt si vlasy, dat sprej na rozcesanie a potom pouzit to tuzidlo alebo penu na zvlnenie...ked prsi, pomoze dazdnik nad hlavu:-)

zuzi74

tuzidla lepia vlasy a potom sa tazko rozcesavaju...neskusala si penu na vlasy? Su aj take, po ktorych nie je az taky problem ich rozcesat.

zuzi74

existuju rozne spreje na rozcesavanie vlasov...po umyti sa nastriekaju do vlasov a tie sa lahsie rozcesavaju...ma ich snad kazda vlasova kozmetika.