3D mihalnice - Alessandro & Nail Design & Shop

Bardzodobro

Haha :-D to ma dostalo, na to si mala myslieť ešte pred tým kým si si kúpila ten vuččer. Veď to kľudne môžu byť aj vyhodené peniažky. Ja by som teda na tvojom mieste ani neriešila nejaké 3D mihalnice... Ale ak ťa zaujíma ich kvalita a rozdieli medzi nimi, tak si pozri tento clanok: www.gigalash.sk su tam všeliaké typy a možno zistíž že tie 3D ti vôbec nebudú vyhovovať ale že by si skôr potrebovala 6D mihalnice. No šak uvidíš sama...

Magnesia

NEOBJEDNAVAJTE SI NIC CEZ ZLAVOVE KUPONY !! Mne ta slecna alebo
/umelina zrusila termin v dany den a viac sa neozvala,ani neodpisovala na sms. KRAVA

Mac123

Ahoj Kiks18, dakujem za tvoj nazor :)ja som este umele mihalnice nemala, tak sa ta chcem spytat kolko ti vydrzali? Dakujem.

Kiks18

ja som tam bola na nich a boli skvelé. Tiez sa mi velmi slecny nepozdavali, kazdy ma rad ine takze som to neriesila a dufala ze to bude v pohode. Bolo, mihalnicky boli strasne krasne, krajsie ako tie, na ktorych som bola predtym u inej kozmeticky. A mali to tu aj lacnejsie, takze fakt nevahajte baby:)

Himalaya

Ahoj, ja som si to tiez chcela kupit, bola som tam a ked som videla tu holku co to robi, tak som dostala strach. Pracovne prostredie pekne, ale baby prefajcene a take umele... Vraj ona mala 3D, ale mne sa vobec nepacili, tak som sa rozhodla, ze do toho nejdem. Daj vediet, ako sa ti pacil vysledok.