Prvý sex bez lásky

panička

ja som tiez mala prvy sex bez lasky a bolo to az ked som mala 23r a nelutujem to a je mi to aj jedno, v dnesnej dobe verit na lasku nema vyznam ...

znity odpad

neodsudil by som...ja som svoje panictvo tiez vzdy planoval stratit s dievcatom ktore budem milovat atd. ...ale nakoniec sa to akosi zbehlo a dopadlo to tak ze som mal prvy sex s dievcatom ktore som videl 2x v zivote
Na druhy den som mal depky ze co som to spachal a tak, ale nelutujem to a teraz na to s usmevom spominam...nebol to sice sex z lasky ale bol to cisto natural sex z ktoreho som mal tyzden svalovku :)

M 25

nikoho život netreba odsudzovať.. je to každého osobná vec. a hlavne, čo sa sexuálneho života týka..

ži a nechaj žiť

Kvety zla

Kazdy dospely clovek ma pravo absolutne rozhodovat o svojom sexualnom zivote. Ked chces mat s niekym sex, je to tvoje rozhodnutie. Ked nechces mat sex, ked chces pockat na toho praveho alebo pockat az do svadby, znovu, je to tvoje rozhodnutie.
Zena ma take iste pravo na sex ako muz - a to plati aj pre jednorazovky ci sex mimo vztahu. Ale je tiez dolezite poznat samu seba - aby ti to nakoniec viac neublizilo, ak by si sa z cisto sexualneho vztahu zalubila... Lebo ja osobne si sex bez vztahu a vzajomnej dovery predstavit neviem, ale viem ze kazdy clovek je iny a kazdemu vyhovuje nieco ine. Mam kamaratku ktora mala fantasticky prvy sex, kde islo presne iba o sex, a ani jeden z nich neutrpel ziadnu psychicku ujmu :) No ako som spomenula, mne by tam chybalo to spojenie na inej urovni.
Moze ti byt jedno co by si mysleli alebo spravili ostatni, pretoze tvoj sexualny zivot je len a len tvoj a nenechaj si donho kecat. A predpokladam ze nechodis a nevykladas kazdemu na pockanie detaily zo svojho sexualneho zivota, ani nemame na cele napisane kde, ako, s kym a v kolkych rokoch sme prisli o panenstvo :)