Zápal močových ciest spôsobené sexom

angie77

no práveže cenovo výhodná sa dá zohant z iherb, ale kedže ja som potrebovala hned objednávala som túto

-odkaz odstránený-

potrebuješ vlastne 4 balenia, aby si mohla užit každé 3 hod 2 gramy, čiže 5 tabletiek každé 3 hod, lebo jedna tabletka má obsah 400mg D-manosy

lenka 166

ahoj.
ja byt tebou skusim ist na preventivne vysetrenie ku gynekologicke, nech si spravi stery a poradnu kultivaciu, skus poprosit aj napriklad o vysetrenie na chlamydie. Kedze sa ti to stale opakuje, problem bude asi niekde inde. ak mas nejaku skrytu infekciu v posve, tak sa ti to automaticky pri sexe dostane do mocovej rury a dalej. Moznoze tam najdes riesenie a bude po probleme.
Ja som to tiez tak raz mala, ze som prechladla a potom vasnivy sex a rano uz to bolo ( ale po prvy krat v zivote a po vyse roku bezproblemoveho sexu s partnerom) az vtedy. Obvodna mi dala Biseptol- zabral, avsak som z nich dostala zase mykozu posvy. Preliecila som ju, a gynekologicka mi povedala, ze zapaly mocoveho ustrojenstva po sexe su zapricinene co i len malou nerovnovahou v posvovom prostredi.
predpisala mi jenamazol - je aj bez lekarskeho predpisu, plus mycomax tbl jednu tebe a supni aj priatelovi, aby ste si to neprenasali jeden na druheho, laktobacily aj do posvy aj normalne a moznoze bude po probleme.
Ja teraz planujem taku kuru wobenzymom na zvysenie imunity a predchadzaniu zapalov.

Eluska777

Ahojte, pocuvajte tie enzymi, mate skusenosti aj s Profizymom? Ja som ho brala asi 2 mesiace a ziadny ucinok, a pozerala som, je to vyzivovy doplnok. Wobenzym na druhej strane, to je liek a nasla som na ich stranke aj studie, ten bude asi lepsi, nie?

angie77

tak, tak, ale za vyskúšanie nič nedá no nie? :) inak RNG ďakujem, toto je prvý úspech vdaka Tebe a myslím že ich bude viac, kedže si berieme v rodine viac tvojích rád k srdcu :)

RNG

Pozor, hoci na mnohe nakazy D-manoza je riesenie, nie je riesenie na vsetky, napr nie je rieseni ani na viralne, ani na candidu.
A definitivne casto nahradi atb lebo je ucinna na kopu roznych bakterii. Pricom sa jedna len o neskodny cukor z prirody.

angie77

mala som rovnaký problém, dokonca ho začal mať aj manžel, nustále zápaly, vracalo sa to stále dookola, nepomohlo nič ani lieky nič, problémy sme mali už aj po každom sexe...až som poslúchla rady RNG a zohnala som čistú D-manozu a doslova sme to s manželom vyplavili z tela von..brali sme to 3 dni a od vtedy už máme pokoj niekolko mesiacov..klop, klop..takže odporúčam D-manozu vo velkých dávkach teda 2g každé 3 hod aj v noci počas 3 dní a po záploch nebude ani stopy

LuluLucka

Pro opakovanych zapaloch vyskusaj wobenzym, mne sa vracali zapaly takmer kazdy mesiac, odkedy som zacala brat wobenzym, tak sa to nevratilo ani raz. A ma vyhodu, ze ked ho beries sucastne s antibiotikami, tak zvysuje ich uciinost. Ale sexovat s frajerom kym sa mi to nevyliecilo to som sa fakt neodvazila.