Ako vyliecit chronicky zapal prostaty, som zufaly

Príspevok v téme: Ako vyliecit chronicky zapal prostaty, som zufaly
ondro55

Poradte mi niekto ako vyliecit chronicky zapal prostaty, ktory mi bol diagnostikovany pred 3 mesiacmi. Odvtedy sa dopujem antibiotikmi a vzdy po dvoch tyzdnoch ked ich doberiem tak sa do piatich dni bolesti v podbrusku a problem s mocenim vratia. uz som zufaly. Mam 32 r, chcem si zalozit rodinu, pred 5 mesiacmi som sa ozenil a nedavno som sa dopocul ze vdaka chronickemu zapalu prostaty nebudem schopny splodit dieta. Myslim ze mam aj premnizene kvasinky lebo mam hruby biely povlak na jazyku a doktor mi predpisal k antibiotikam aj lieky proti kvasinkam. Som otvoreny kazdemu sposobu liecby. za radu dakujem.

ondrej5555

po rokoch som si spomenul, že sme tu diskutovali na túto tému kedže už bolo dobre a vrátilo sa mi to jak bumerang.
4 roky slovom 4 som nemal absolútne žiaden problém s prostatou. P tom ako som napísal som začal brať prostakan forte a postupne sa všetko zlepšilo až vymizlo. Bolo obdobie ked som nebral ani žiadne lieky teda nič a striedalo sa to s tým horším ked som prechladol a bolo. Rekord som mal 4 roky bez akýchkoľvek obmedzení. ani som si nespomenul na to že som niekedy mal problém s prostatou.
Hral som dva krát do týždňa hokej v zime čo je nemyslitľné pre prostatika. Nakoniec keď som sa na hokeji zranil a spotený som ostal sedieť na lavičke tak som zrejme spustil znovu negatívny porces v prostate. Neviem či to tam začalo lebo dva dni po tom ako som sa zranil išiel som na preventívnu na kolonoskopiu a nič príšernejšie som nezažil. Odkedy mi zasunul doktor hadicu do zadku tak som cítil neskutočnú bolesť v podbrušku. Doktor nechápal že čo tak stenám že mám absolútne čisté črevo bez polypov nádorov a dokonca aj hemeroidov, že nemá ma tam čo bolieť, ale po 15 minútach trápenia som si spomenul. Prostata!!!! doktor nechápavo vybral zo mňa hadicu, že to ešte nikdy nepočul a radšej skončil. Od vtedy čo je už mesiac som začal zase bojovať s tými bolesťami a častým močením. Mám za sebou 10 dňovú kúru ATB Medociprín 500 mg. po piatich dňoch kedy som nemal žiadne bolesti sa vrátili znova. S urologom sme sa zhodli, že kedže kultivácia moču bola negatívna tak to necháme tak. Len prostakan a ked bude nejaká veľká bolesť tak tabletky proti bolesti. Proste prostata sa potrebuje ukľudniť.
Teraz zisťujem že čo mi vtedy pohlo sa toho na 100% zbaviť. Bol to síce prostakan forte ale mám taký dojem, že mi pohlo keď imunologička mi začala pychať imodan do ruky na zvýšenie imunity leb zhruba v tom čase som mal často herpesy na lícach a tak. Idem sa zas objednať do imunovitalu a keď si to dám zhruba dokopy tak si nechám odmerať zas imunitu a požiadam doktorku aby mi ten imodan začala pychať.
Verím ľudia, že zažijete tiež po takých peripetiách zas normálny život lebo som toho príkladom, že 4 roky som pil 3 kávy denne, slopal alkohol aj tvrdý, bicykloval som hral hokej teda nemal som žiadne obmedzenia bez akýchkoľvek liekov (čo tu pozerám rady tak som sa toho nikdy nedotkol, čím nechcem tvrdiť, že to niekomu nemôže pomôcť) Urológ mi len povedal nech často ejakulujem to jasné.
Ak ste mali nejaké nové skúsenosti "zážitky" triky tak rád vytvorím aj skupinu na FB kde si môžeme pokecať

ahjajjaj

Ahoj Trivalin,

odporúčam zmenu stravy na zdravšiu výživu, teda menej soli a korenín, žiadne údené potraviny, zredukovať vyprážané a tukovo bohaté jedlá.
Okrem toho odporúčam dbať o dobrý pitný režim, maj pri sebe stále fľašku s vodou, aj keď ideš trebárs do mesta, alebo len na prechádzku, či do obchodu, a dbaj o dostatok pitia aj v práci. Okrem toho liečba urologickým čajom. Je ich viac druhov, vyskúšaj, ktorý Ti chutí najviac. Ďalšími variantmi sú zelený čaj a žihľavový čaj - dvakrát denne. Dobrou voľbou je dostatok paradajok, mrkvy, cvikly a brokolice v strave, sezónne marhule a broskyne a vitamín D3 a C. Z olejov každý deň 1 čajová lyžica olivového oleja. Ten pôsobí protizápalovo a proti rakovine. Dobré sú aj normálne vlašské orechy, alebo kešu.
Dbať o pravidelnú stolicu na dennej báze. Odporúča sa aj častejší intímny styk a viac intenzívneho pohybu všeobecne, pretože pri ňom sa vylučuje viac testosterónu, ktorý udržiava zdravie prostaty.

alesjanjanJen

Zápal prostaty je príšerná vec. Mňa to sprevádzalo už od detstva. Osvedčilo sa mi dodržiavať správne zásady hygieny, ale aj bylinky na prostatu ako je saw palmetto alebo žihľava. Zo žihľavy odporúčam urobiť čaj, saw palmetto beriem v doplnku stravy uniprosta. Všetko toto mi na zápaly pomáha, keď sa vracia...

trivalin

Dobrý deň. Viem, že pri závažných problémoch by sa človek nemal spoliehať na doplnky. Ale mám začínajúce problémy s prostatou. Nie je to rakovina. Takže si myslím, že doplnok by mohol pomôcť, nie? Často čítam o rôznych bylinkách, ktoré majú super účinky na prostatu. Saw palmetto má veľmi pomáhať. Nejaká rada, čo by som mal začať užívať, aby som dostal prostatu do poriadku?

tellott

Ja som nedavno zacal pouzivat na BHP prostatu lieky Saw Palmetto - iherb.co Berem to asi dva tyzdne a ucinky citim. Zlepsenie hlavne v podobe odstranenia nutkania na mocenie co ma teda otravovalo najviac. Vyskusaj ak chces

marcela11

Dobry deň,
môjmu dedovi v 77r. diagnostikovali rakovinu prostaty a neskôr aj rakovinu hrubého čreva, absolvoval liečbu doktormi ale stav sa mu nezlepšoval. Vtedy sa dopočul o egyptskej čiernej rasci a o jej zázračných účinkoch, tak začal užívať každý deň 2PL ráno aj večer oleja z egyptskej čiernej rasce celé 3 mesiace. Poviem len, že dedo má už po 80-tke a rakovina mu diagnostikovaná už nebola a olej pije do dnešného dňa. Dúfam, že som pomohla a pripájam pár odborných článkov.
onlinelibrary.wiley.com
www.kitchendoctor.com
www.ncbi.nlm.nih.gov
www.szsm.sk

sabina789

ahoj, skus wobenzym, enzymy vseobecne su na zapaly a imunitu velmi dobre, posobia , mam vyksusane na vlastne kozi. zelam nech si rychlo v poriadku

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.