Prdenie

RNG

Potravinove doplnky nie su lieky takze ich nehladajte v lekarnach, aj ked si lekarne tak privyrabaju. Ich vyber je ale velmi slaby a hrozne predrazeny. Odporucam kupovat cez internet, najlepsie priamo od vyrobcov alebo niektorych velkodistributorov, pre Slovakov je to najma iherb.com pre nizke postovne na Slovensko, tiez puritan.com a swansonvitamins.com ktory ma sice nizsie ceny ako vyrobca, azle vyzoke zakladne postovne.

well3

Rng a mohlo by ist aj o celiakiu?

A kde sa da kupit nieco na doplnenie kyselin, enzymov a mikrovlaknin? Da sa to kupit v lekarni alebo aj v tescu napriklad?

RNG

Kvasenie a hnitie v crevach je z poruchy travenia.
A na dobre travenie je treba dostatok kyselin, roznych enzymov, mikrovlaknin a spravne osadenu crevnu floru probiotikami.
Co nemas v dostatku treba doplnat, inac mas problemy, a to nielen vetry, ale to vedie k stovkam vaznych zdravotnych problemov v dlhodobom dosledku.

V.Nyzlova

Jemine, tak veru, toto mi hovorite z duse. Ja mam so svojim priatelom rovnaky problem a je to fakt na nevydrzanie. Mame maly byt, takze chudak jako fakt nema kam ist a cokolvek zje, tak je to strasne. Uz ho posielam i na balkon, ale stejne. Velakrat, ked vecer spime a ja sa zobudim a citim ten smrad v miestnosti, tak sa nasrana zoberiem a spim na gauci, ale tam sa opravdu neda vyspat. Na vase odporucanie mu biopron kupim a som zvedava, ci to opravdu pomoze. Lebo ak nie, asi si kupim plynovu masku :D

ebi777777777

presne tak, netreba zabudnúť na probiotiká, denne ich užívať, a ešte hlavne obmedziť alkohol, jednoduché cukry, sladkosti, škroboviny, to všetko narúša črevnú flóru

astalavista

Asi nemá správne funkčné trávenie, keď má problém s každým jedlom. Kúp mu nejaké probiotiká, sú efektívnejšie ako jogurty. Sú rôzne tabletky aj sirupy a iné veci, od rôznych výrobcov. Malo by to pomôcť na to. Ja poznám biopron, je pomerne lacný, okolo 4-5 eur. Môžeš aspoň vyskúšať, či to pomôže. A keď nie, tak ho nechávaj na balkóne, aby si mohla dýchať :)

ebi777777777

možno má narušenú flóru v črevách zlou stravou, konzumuje dostatok čerstvej zeleniny? prípadne živú stravu ako biele jogurty, acidko a pod.? Je na čase zmeniť životný štýl