Životna laska?

Príspevok v téme: Životna laska?
pato584

Neviem ,bude to zniet čudno ale... Pred cca rokom a niečo som spoznal dievča,spoznal som ju netradičnym sposobom a to na internete. Pisali sme si prakticky kazdy den, vypytovali sa,zaujimali sa o seba, pytali sa na svojich frajerov/ky a po niakom čase sme sa na seba namotali a vznikla z toho ja neviem láska? Stretli sme sa,obaja sme sa hanbili pretože sme sa videli prvý krát,padli aj bozky ,veľa krát sme si dali pauzu a povedali si že to nema zmysel riešit ze sme od seba tak ďaleko a dohodli sme sa ze raz budeme svoji, raz budeme spolu (ake naivne od 14-15 ročnych pubertiakov) pritom sme sa videli iba 2x . No ona sa teraz sťahuje preč a z toho minima čo sme sa videli sa teraz už neuvidime vôbec a je mi z toho maximalne zle,smutno pretože aj keď sme to ukončili v dobrom a povedali si že raz budeme spolu a stále sa toho držíme aj ona aj ja, tak mi je smutno z toho ze teraz ju neuvidim a čo ak ju uz neuvidim vôbec....Strašne mi je z toho smutno ja neviem čo mám robiť aby ma to prešlo,nájst si iné dievča to nebude riešenie,ked sme sa pohádali skúsil som to ,no nevedel som zabudnuť na ňu...

TinaM

Toto je take mile :) naozaj, primne ma to zahrialo pri srdci, spomenula som si na svoju prvu lasku :)

Neboj sa, ono to pomalicky vyprcha a smutok sa zmierni. Spoznas ine dievcata, urcite stretnes nejaku, ktora sa jej vyrovna. A ak nie...a ak mate byt spolu, tak sa urcite este stretnete a mozete sa potom zobrat :)

pato584

No zabudol som,ze ona sa stahuje na dedinu ,ktora ani neviem ze je na mape...A vravim ze aj rodicia robia problemy..

Späť na vrch

Myslel som to tak, ze vzdialenost je drobnost :) ale zalezi na veku, urcite neber auto ked nemas vodicak a ked sa necitis na jazdu... :) potom vlak/bus..

pato584

91km... a ja mam teraz 16, matka mi robi problem aj otec,nechcu ma tak často púšťať ,pritom peniaze niesu problem.. len nerozumiem tomu,prečo.. a ona sa teraz sťahuje hned ako dokončí školu ,zšku podotykam.. ja viem ,sme este mladi ale keď ma to tak trápi a cítim k nej ze ona je tá ,tá s ktorou chcem byť ... ja neviem vôbec čo mam robit, ale bude chodit nadalej do toho mesta na strednu školu.. som teraz na strednej a ja chcem ist dalej pracovat do toho mesta odkial je ona a velmi si prajem aby mi to vyšlo všetko..

lea128

Je to velmi mile :) A kolko rokov ubehlo, odkedy ste si zacalai pisat prvykrat?? Este studujete obaja? kolko mate teraz rokov? Tak vyskusaj ist studovat, pracovat do mesta kde byva, ale ani vtedy nebudes mat istotu, ze to vyjde...kazdy z nas sa uz sklamal v laske, takze nie je to nic preco by sa mal zrutit svet, keby to nahodou nevyslo...Ja nie som velmi za take lasky, ktore zacnu v 15 rokov, lebo vtedy ma clovek uplne ine priority ako ked je uz dospely...ale nevravim, ze to raz nemoze vyjst, dolezite je ako to berie ona, ci by sa dokazala do teba zalubit a mat s tebou noramlny vztah, kebyze byvas tam kde ona...

Späť na vrch

Ak necestuje na Mars, tak vyuzi hromadnu dopravu, ci si pozicaj auto :)
Preco by si to mal vzdavat kvoli par kilometrom ?