Partner ma nevie "spraviť"

Príspevok v téme: Partner ma nevie "spraviť"
LadyNel

Zdravím,mám trocha chúlostivý problem...teda môj partner. Bude mať 33 rokov, ja som o 9 rokov mladšia...všetko klape ale...v sexe ma nevie dostatočne uspokojiť. Ešte sa mi to pri žiadnom mužovi nestalo..Chut na sex má, aj vzrušený je, libido má až privelké ale ako keby mu poriadne " nestál"...nie je dostatočne tvrdý abbsom to polopate povedsla. Tým padom ma samozrjme aninnemoze dostatocne uspokojit. Neviem ako mu to povedat, je na podobne temy dost alergicky, hlavne ak sa jedna o taketo citlive a chulostive veci...ako mu to jemne naznacit?

michael

Nehnevaj sa ale každý má nejaký problém. Každý má, len iného charakteru. Inak by sme sa tu nenarodili. tak že neodporúčam dávkovať nijaké lieky! Myslím tym dlhodobo. Občas na nejaký sviatok si to doprajte ale inak nie. ( Aj ked tam RNG niečo odporúča ako veľmi známi internetový odborník.)Prečo? Pretože je to mladý muž a od teraz uživať stále lieky na povzbudenie tak to sa nemusí vyplatiť.Samorejme , že vyšetrenie u lekára môže absolvovať, či nejde o nejakú skrytú poruchu prekrvenia.Inak na záver " k sexu má" niečo" akože trochu niečo chýbať aby sme sa snažili to vynahradiť predohrou! Ved o to práve ide.(Ide o svadbu nie o obručky na svadbe)Na predohru máte celý život.Alebo nie? (M)

xyzz23498

Nech ide k sexuologovi, ten ho vyšetrí, predpise mu Viagru, alebo Cialis a bude v poriadku, aj keby nechcel:)
Trochu problem može byt cena, ale par desiatok € za spokojnost ženy stoji:)

Agnes999

Ano, normalne mu to povedz. "Pocuvaj milacik, ja ta neskutocne milujem, ale ten tvoj zdochnuty vtak mi nestaci, neuspokojuje ma. Tak sa zeber a chod psychiatrovi nech s tebou nieco urobi. Ale inak ti chcem povedat, ze ta milujem najviac na svete aj ked si impotent mne to vobec nevadi, budem ta milovat az do smrti a aj keby sa ti uz nikdy v zivote nepostavil, aj tak ineho nechcem, ten tvoj zdochliak ma neskutocne rajcuje!"

RNG

Nuz take vtipne rady ako priviazat si zubnu kefku ti rozhodne radit nebudem. Ale na zvysenie libida pre muza je dobre brat macu, avena sativa a erycoma long john, pre zenu zas najma Dong Quai, ale aj maca pomaha ciastocne.

TinaM

ja by som mu to tiez otvorene povedala...ked bude mat dobru naladu. Je to predsa problem vas oboch. Nie je prijemny, ale trpite nim obaja a treba to riesit.

LadyNel

Klasik

ja som to tiež nehovorila v zlom ale jedno čo neznášam je, keď ide niekto odsudzovať a pritom mňa ani náš vzťah vôbec nepozná...Ale to sme my, slovenský národ.
Ďakujem za radu - potrebujem to počuť hlavne od muža, aby som vedela ako by iný reagoval a ako by to bolo pre neho najznesiteľnejšie. Vo fyzickej príťažlivosti problém určite nie je, ani nejde o to, že mu ´´nestojí´´, to by som klamala ale myslím, že to nie je na 100%. Uspokojiť ma uspokojí ale nie v takej miere ako by som ja chcela.

Klasik12321

Pocuvaj Nel - normalne mu to povedz. Zacni tym, ze ho milujes, ineho nechces a preto to chces riesit - to ho ukludni a zvysi mu ego, ze ti na nom zalezi a potom ho normalne zober k urologovi, endokrinologovi, neurologovi, psychologovi a neviem kde este moze byt problem. Vekom to urcite nie je - som starsi skoro o 10 rokov od neho a nemam s tym problem.
Prepac za vtip, reagoval som iba na prvy prispevok...

LadyNel

Poznáme sa už dlho, tvoríme pár už nejaký ten piatok... blbé reči o mladej pipke a ´´starom chujovi´´ si prosím nechajte. Nikoho to nezaujíma, ja som prosila o serióznu radu - ak neviete povedať nič seriózne k danej téme, zdržte sa, prosím, hlúpych komentárov.
Rozumieme si vo všetkom, určite ho kvôli tomu neopustím - lepšieho by som nenašla. Ale plánujeme spolu budúcnosť a chcela by som to nejak seriózne a citlivo riešiť aby sme v budúcnosti nemali problém. Steroidy bral, už ich cca. pred 3-4 rokmi vysadil. Môže to byť príčinou?