suche vlasy bez lesku

sonka

Inak skvel=e sú aj šampóny a pod. od Matrixu, ale v kadernic. salónoch sú predražené. Na nete sa dajú objednať lacnejšie. Neviete stránku?

sonka

s.m.i.l.e.
presne ten šapm. doliva, o kt. si písala mám teraz a mne veľmi nepomáha, neosvedčil sa mi, tka už si ho zas nekúpim. Ale už som mala aj iné šampóny z lekárne a tie boli super. Tie z obchodov, tak čo ja viem. Nie sú podľa mňa až takňé dobré, keď si porovnám s tými z lekárne, tka už vôbec nie.

Mimi323

Jaja, Genera vyzerá takto:
www.drostra.cz
No a tu je firma, čo to distribuuje do drogériek, ak tam napíšeš alebo zavoláš, tak ti povedia, kde v tvojom meste ju dostaneš, lebo nemajú ju v tých takých veľkých droerkách.
www.lion-topolcany.sk
Zatial je to to najlepšie čo som skúšala. Ja nie som za Glisskur, Pantene, Elseve a podobné dristy. A toto je navyše aj lacné, ale dobré.

s.m.i.l.e.

mne pomohol na moje suche , dlhe vlasy bez lesku sampon z lekarne , vola sa doliva, je olivovi a stoj okolo 5eur.No a pomaha, ak si po umyti vlasou preplachnes vlasy z 3 dielikmi octu a 3 dielikmi vody, nechas chvilu posobit, a potom zmyjes.:)

Mimi323

Alverde je lepšia značka ako Balea. Obe sa vyrábajú pre DM. Ja mám najradšej masku Genera - ovocnú, pol kilová stojí 80sk a je výborná.

jaja_17

ten sprej som neskusala...ale ludia ja vam poviem ze ja ako som si zafarbila vlasy a kupila novu zehlicku tak sa mi lesknu neskutoscne vseci su s toho mimo ze ake mam leskle a pekne ale neviem ci me je...ci farbou alebo zehlickou alebo...neviem

zuzi

a nepouživa niekto z vas nejaký sprej s leskom? viem že ich maju rozne značky, ale este som neskusala nic okreme got2be, ale od neho sa mi neleskli vlasy....s akými značkami ste spokojne?