Bakalarka

Príspevok v téme: Bakalarka
Msaska

ahojte, som zufala..este stale som sa nedostala a nezacala pisat teoreticku cast bc prace ..literaturu mam..len mam z toho taky strach ze k tomu ani neviem donutit..
a to este vyskum...
ja to vlastne ani nestiham a ani mi to nevezme konzultantka a nepripusti ma..

do kedy je to mozne nejak odovzdat ? alebo ..ak tak mi to musi vziat aspon ked uz nie pozriet tak aj bez kontroly no nie ? :(

ektoplazma

Ahoj, ja mám rovnaký problém, do 25.3 mám odovzdať 10 strán teoretickej časti, na výskume ešte pracujem, a - nemám ešte ani nadpis :D A plánujem to stihnúť. Včera som začala s čitaním článkov, prekladaním a vyznačovaním si použiteľných vecí. Hneď ma to nakoplo, lebo som zistila že cez strach som nevidela že je to celkom zaujímavé :) Ako sa hovorí, keď začneš, máš už vlastne polovicu hotovú...tak nestresuj, a nedovoľ aby ťa strach z prehry vyradil z hry :))

sweater*

kks co tu s tym plasis, sak sa do toho pusti. strach z pisania bakalarky si robis srandu? ja by som sa skor bal toho ze nic nepises. si myslis aku strasnu uroven to musi mat ked to rocne pisu ticisky ludi, zalezi od toho co studujes ale ja uz som videl aj take bakalarky, ze som si hovoril ze to nemyslite vazne, v 9 rocniku na zakladke by som to dokazal vypracovat.. a to boli ako uznane prace

Msaska

my mame vacsinou bc prace take ze aj v yskum k nim....
odovdzanie je o mesiac.. mam strach ze aj ked to stihnem dopisat tieto dni mi to uz nevezme..:(
normalne mi s toho uz sibe od tolkeho strachu..

winki

Pozri nemáš sa čoho báť...čím skôr začneš tým na tom budeš lepšie. A tvojej konzultantke by si to mala po každej časti dávať kontrolovať.....keď jej to ukáž až pred odovdzaním tak aj keď to budeš mať na výbornú ťa s tým kľudne môže vymariť cez dvere......neboj sa ničoho...ona je od toho aby ti pomáhala a dávala odborné rady, poradila so štylizáciu a s výberom a nájdením odborných kníh a článkov.

slnecnica

k bakalárke výskum? Ten sa robí pri diplomovke, nie?
Konzultant ti to moze zobrat a ohodnotit fx, termin odovzdania má kazda skola iný