Chcem prestat brat HAK a mala som sex bez kondomu..

Príspevok v téme: Chcem prestat brat HAK a mala som sex bez kondomu..
huhuhe

Dobry den, chcem sa opytat, beriem HAK prvy mesiac (konkretne gestodette, v pribalovom letaku pise ze som pri spravnom uzivani chranena od prvej tablety,vzala som ich 14 doposial). Potom som mala s priatelom sex, viackrat, spravil sa do mna 3x.

Ak chcem prestat brat HAK, mam dokoncit balenie? ..

Nerobia mi dobre, mam problem so zvlhnutim pri sexe,doslova to pali, neskutocne ma bolia prsia aj hlava, a uz mam toho dost:/ chcem ich vysadit..pretoze som nikdy s tymito vecami problem nemala,skor naopak.

Teda,co by sa stalo ak by som ich prestala brat uz teraz?

huhuhe

Ok, dnes posledna tabletka z blistra a koncim.. dufam len, ze ma fakt tie tabletky ochranili ako mali aj najpriek tomu ze som ich brala len prve 2 tyzdne ..a mala som vtedy plodne dni.. ale spolieham sa na to ze v pribalovom letaku je napisane ze ma tabletky chrania od prveho dna ,pri spravnom uzivani

odpovedam

ak ta boli hlava, musis to vysadit okamzite... tiez som brala gestodette a hlava ma bolela nekonecne. a potom som takmer mala mozgovocievnu prihodu. necakaj a vysad hned. Pri ziadnej hak hlava boliet nesmie!

Kvety zla

trva tri mesiace kym si tvoje telo zvykne na HAK - po troch mesiacoch zvyknu problemy uplne ustupit. ak to naozaj nedokazes vydrzat tie tri mesiace, dober blister ale hned ako ho doberies zacni pouzivat iny sposob ochrany.

Agnes999

Dobrat cely mesiac musis, ak sa ti nechce zacat chystat vybavicku. Tie veci co opisujes byvaju casto na zaciatku brania HAK, ono sa to ale zvykne potom zlepsit. Ja som mala na zaciatku brania HAK dost bolesti prsnikov, ale trvalo to myslim mesiac ci dva a potom to preslo.

M 25

určite ti to tak nerozhádzalo, ako si myslíš .. zas to tak neprežívaj ..

ovela horšie by ti spravila tabletka po ..

huhuhe

ano doberiem ten blister , to mi ostava uz len par tabletiek..
ja len dufam , ze sa mi vsetko vrati spat, ze mi to nejak nerozhadzalo tie hormony tak agresivne ze sa budem z toho dlho spamatavat..

nirv

Podla mňa môžeš prestať brať hneď ak ti robia zle, samozrejme dalsi sex už musí byť s ochranou. Malo by sa ti vrátiť do normalu. Ale ak prestanes brať hneď rozhadzes sú cyklus tak si to zvaz, tých pár dní, ako veľmi ti je z nich zle.