Láska len z mojej strany?

Príspevok v téme: Láska len z mojej strany?
Laury2554

Ahojte,som v koncoch.Som s priateľom už 4,5 roka a bývame spolu.Myslím si že sa o neho starám-varím mu,periem,upratujem....niekedy sa cítim ako slúžka,ale chcem aby bol spokojný aj keď viem že je to chyba,ale aj keď chcem nikdy mi nepomôže.Zniesla by som mu aj modré z neba a veľmi ho ľúbim ale on sa niekedy správa veľmi zvláštne.To že ma ľúbi mi napíše len do sms ale že by mi to povedal "naživo" to nie,nepoďakuje mi keď pre ňho niečo spravím,keď sme s jeho kamarátmi dobre že ma neignoruje,keď je pripitý tak mi hovorí veci typu "nikdy si ťa nevezmem"a pod.Na druhú stranu sa ide na sviatky pretrhnúť s darčekmi,v posteli nám to celkom klape a vraví že chce dieťa.Ja som od neho o 5 rokov mladšia(mám 24),preto neviem či to mám ešte takto ťahať alebo nie...

portviš

ako sa hovori, opica cloveka nezmeni, len odhali
nezoberie si ta a popod nos ti taha medove motuzy, aby mal zabezpeceny servis-od kuchyne po postel
bohuzial, si dalsia z tych, ktore uz venovali muzovi vsetko v nadeji, ze ten to oceni, lenze ked natrafi na nieco neokukane a svieze, posle ta prec bez mihnutia oka.

sewie

ty si az ukazkovy pripad vystrihnuty z knihy Sherry Argovova-Proc muzi miluji potvory a hodnym holkam zustanou oci pro plac! vrelo odporucam!precitaj si to a zistis ze znasanie modreho z neba nie je vzdy to co chlapa pritahuje...

soffa

nechaj ho ,clovek ktory ti povie ze si ta nezoberie tak si ta nevazi,mozno je pri tebe lebo ma u teba full servis,.to by mu ziadna nerobila,.no jak si ho naucila tak mas.este mas cas si najst niekohoo ineho o par rokou uz nie.a clovek ktory ti nepomoze teraz tak ti s detmi nepomoze uz vobec.to chces tahat vsetko sama.??povedz mi naco ti je taky muz???/na dve veci..na hovno a na nic.spamataj sa!!!!!!!!!!

sususu

No neviem co ti na to povedat... hovori sa ze "vo vine je Pravda" skus sa ho na to priamo spytat ked bude triezvy...lebo zostavat s nim ked to nema perspektivu nema ani vyznam.