Vyspal sa s niekym predtym ako sme boli ,,official

Príspevok v téme: Vyspal sa s niekym predtym ako sme boli ,,official
lea23BA

Ahojte, potrebovala by som pocut nejake nezainteresovane nazory na moju situaciu...
-
Tyka sa jedneho muza. Je z anglicka, pisali sme si asi pol roka ked sme sa rozhodli sa stretnut. prisiel za mnou na slovensko...ja som bola cestvo rozidena a este som nebola celkom v poriadku z toho rozchodu, a preto jeho prva navsteva tu nedopadla moc dobre..bolo to rozpacite, obidvaja sme si to asi predstavovali inak, navyse posledny vecer som sa opila a ked sme boli vonku som sa viac venovala ostatnym chlapom ako jemu. Odisiel. neprestali sme si vsak pisat a povedali sme si ze tomu dame druhu sancu. Isla som za nim asi za dva tyzdne na navstevu. Bola som tam 5 dni pricom uz prvy den sa nieco preplo a bolo to uplne ine. bolo nam spolu super. zabavali sme sa, uplne sme si sadli, a naozaj sme mali pekne chvile. odvtedy sme si pisali nonstop, skypovali. preslo 10 dni,zistili sme ze si strasne chybame a isla som opat na par dni za nim. tentoraz to bolo este krajsie. je uplne taky, akeho som si vzdy chlapa vysnivala. on tvrdi to iste. nikdy sme obaja nieco take necitili.
priznal sa mi vsak, ze medzi jeho navstevou v ba a mojou prvou navstevou u neho sa s niekym vyspal. s nejakou kamoskou z jeho mesta s ktorou sa takto stretavali ale ze o nic neslo ze obidvaja vedia ze o nic viac nejde.
Viem ze sme spolu oficialne neboli, a prva navsteva nedopadla dobre...ale aj tak ma to nejak ranilo..

myslite ze mam dovod byt nastvana? alebo prilis sa zaoberam minulostou a mala by som sa radsej na to vykaslat ze som stretla takeho chlapa o akom som vzdy snivala?

dakujem za nazory

xxy

namiesto toho, aby si riesila realny problem - ze si s chlapom, od kt ta delia stovky kilometrov - riesis doslova chujoviny, ako to, ze sa vyspal s niekym, ked s tebou este ani nechodil. zamysli sa nad tym. pripadne si daj predpisat nejake tabletky.

sewie

lea, na to ti nikto neodpovie, to musis vediet sama. ja by som ti dokazala argumenthovat za obe strany le nakoniec ide len o to co citis ty.ja osobne som taka ze ked sa mi niekto paci a sme spolu v kontakte a obaja vieme ze sa pritahujeme atd a ze nieco z toho asi bude, tak sa na inych ani nepozrem...ale viem ze ten chlap ma pravo robit si co chce, dokym si fakt nepovieme ze je to oficialne...mam len jedno pravidlo-nechcem o tom vediet! naposldy som jednemu tak "vynadala", ked mi so zapalom v hlase rozpraval jak sa nejake dve baby stavili o 50 euro ze sa jedny z nich bude s nim bozkavat...tak som mu povedala nech si robi co chce, ale nech to mne na nos nevesia...asi tolko

Sejla

Mna zase zaujíma, načo si cielene hľadáš chlapa, 1500 km od teba a načo je jemu dievča zo Slovenska? Nič v zlom, len mi to nejde do hlavy :)) úprimne, pochybujem, žeby to on bral vážne.

Agnes999

Obaja ste nejaki divni. Ty ho pozves na navstevu a potom obletujes inych chlapov. On sa potom s niekym vyspi a divne je, ze ti to hned vesia na nos. Akoby sa ti mstil za to, ze si sa venovala inym. Dajte sa dokopy, vy si budete rozumiet.

Dadula56

Racionalny dovod nemas, ale je pochopitelne, ze ta to stve.
Nemali ste spolu vztah, nie je to nevera. Toho sa drz.

M 25

no vôbec nemáš dôvod sa hnevať, čo si nejaké decko nevyzreté??
však ste neboli spolu, tak čo riešiš, že sa s niekým vyspal?!

alibi

a ma dovod byt nastvany on ked si si vsimala inych chlapov nie jeho ked bol u teba? tiez ste spolu neboli. podla mna ries to co je teraz. uisti sa, ze uz to neplanuje urobit, ze uz ma voci tebe zavazky a na tamto zabudni. si sa chovala asi dost otrasne tak vela uz od toho necakal.