Holenie tam dolu

Príspevok v téme: Holenie tam dolu
Andy752

Ahoj mám 12 rokov a mám taký problém neviem ako proste sa mám oholiť tam dolu, viem je to trápne, ale tiež mi nie je práve najsmelšie povedať mame, mama kúpiš mi žiletky nech sa oholím :/ ... Prosím poraďte ako ste to urobili a potom už len dám penu na holenie a idem žiletkou ? Fakt prosím, ďakujem.

michael

To čo za blbí nápad?Ak ti nejaký vlas prečnieva tak ho jednoducho odstrihni a hotovo. Dospelé ženy sa začali holiť preto že ich moč už je aj zostavajuci v ohambí, a samozrejme inak"vonia než ten tvoj .Tak že to má nielen nejaky okrasný ale aj higienický dôvod. ale tvoj moč je predpokladám ešte panenský tak ty némáš čo nad tým lamentovať! konec bodka. spať! čučaj.

Dadula56

Na holenie mas minimalne 3 roky cas. Ak sa chces holit do plaviek, tak sa nemusis holit uplne. A ziletky si zvladnes kupit aj sama, preco by ti ich mala ist mama kupit?

Agnes999

Tak ma asi pocit ze sa musi oholit aby isla s dobou. Vsak to je jedno, niekto sa holi len preto, ze sa tak lepsie citi. Medzi nohami sa nehol ziletkou, je tam velmi citliva pokozka, moze sa ti stat, ze sa ti podrazdi, bude ta boliet a urobia sa ti vyrazky. Kup si krem na holenie Veet, nechaj posobit 5-10 minut a zotri. Vacsinu chlpov ti to odstrani, nejake zbytky ak zostanu, tak to ja uz dorazim ziletkou, to uz je malo tak tam to nevadi. No tak ak sa chces holit, budes si musiet kupit krem a ziletku asi z vreckoveho.