Šiblo mi z tej diety

Príspevok v téme: Šiblo mi z tej diety
malalentilka

Ahojte, myslím si, že mám trocha problém, začala som koncom januara dietovať , vylučila som sladkosti,vypražane,mc donald a podobne veci,ktore boli pred tym u mna na dennom poriadku, no nejako mi to prerastlo cez hlavu na nič ine nemyslim len na to kolko važim,rano vstanem a už myslim,čo budem cely deň jesť, najem sa a počitam kedy prejdu konečne tri hodiny..nech sa možem zas najesť, o ničom inom nerozpravam len o jedle, cez vikend som si dopriala viacej sladkosti ako bolo vhodne a dnes pri važeni som zistila, že mam o 1kg viac (viem,že to je LEN JEDNO kg), chytila ma strašna panika,zlosť voči sebe, cely deň som kvoli tomu nervozna, boli ma hlava, iba myslim na to,ako by som to teraz mohla zhodiť, prepadaju ma aj myšlienky, že to vzdam , že už nevladzem si všetko odopierať, čo mi chuti, aj som sa skoro rozplakala, jem 5x denne nemam žiadnu drasticku dietu, len proste už nevladzem, sa zaoberať tolko tym jedlom a vahou prosím neodsudzujte ma:( (mám 161cm a 53kg)čo mam robiť?

Mimulikkkk

Si normalna??? 53 kil a preplo ti z dietovania? Jasne ze treba dodrziavat zdravy zivotny styl, mcdonald je totalne zly, to je super ze si vylucila, ale vobec sa nemusis trapit preboha! Ved nie si tucna ani obezna, dokonca nemas ani len miernu nadvahu, podla mna si naopak chuda..

nirv

Môžeš jesť co chceš len nejedz odpad, to sú tie potraviny ktoré si vylúčila. A že sa prejes sem tam, nevadí, treba to brat z dlhodobého hľadiska. Hlavne si treba uvedomiť že nejde o docasnu diétu ale o trvalú zmenu stravovania.