Tehotenstvo a stresujúca práca v domove

Príspevok v téme: Tehotenstvo a stresujúca práca v domove
dankase

chcela by som sa opýtať, som zamestnaná ako vychovávateľka v detskom domove, kde robíme 12 a aj nočné. som v 9 tt. doteraz som nemala žiadne problémy. no posledné 2 týždne chodím do práce zo strachom, začalo mi bývať zle od žalúdka vždy, keď mám ísť do práce, bolieva ma hlava. keď som doma tak mi nič nie je. myslíte, že je potrebné toto povedať doktorovi? mohol by ma na nejaký čas vypísať na PN? alebo ako by som to mohla zvládnuť bez toho aby som ublížila bábätku. ďakujem za odpoveď

žužu

ahoj, pred casom som pisala podobny prispevok so stresujucou pracou, u mna to skoncilo preradenim na inu poziciu, co vsak v tvojej praci asi nie je mozne. ja som za PN-ku skor, ako cakat, ci sa nieco zle nestane a potom lutovat.

dankase

strach mám z detí, sú to psychicky narušené deti, ktoré sú na liekoch a nikdy nikto nevie čo im napadne. nie raz vytiahli nôž na vychovávateľku. slovné napádanie je na dennom poriadku. a ak si niekto myslí, že táto práca je oddych a relax, že prídem a nič nerobím len dávam pozor na deti tak je na veľkom omyle.

amanda23

staci povedat lekarovi, ze mas stresujucu pracu , toto mu povedz, co si napisala a nie je problem byt na PN cele tehotenstvo. Teraz je najdolezitejsie zdravie a tvoja psychicka pohoda pre dietatko, nie je co riesit a urcite sa rovnako k tomu postavi aj tvoj gynekolog, alebo obvodna..

Emily opat

Z coho mas strach? Z coho prameni? Co je na tom zvlastne ze robis 12tky ci nocne? Si na zaciatku tehotenstva, toto uzrcite nie je na PNku. Vyhladala by som psychologa.