Dobrý psycholog?

Príspevok v téme: Dobrý psycholog?
petuska11

Dobrý deň, mám 15 rokov a mám problémy... neviem komu by som o nich hovorila, kamarátky mám, no nechcem im hovoriť až tak všetko... chcela by som sa spýtať, bol niekto u psychologa? Platí sa tam? Ako to tam funguje? Musím tam chodiť s rodičom? Nechcem aby o tom niekto vedel... dakujem vopred.

zewa

Tak ti už len zostáva požiadať mamu, aby ťa k psychológovi zobrala. Osobne si myslím, že ak by si navštívila aj sama pedagogicko-psychologickú poradňu vo vašom, či najbližšom meste, tak ťa oddtiaľ nevyhodia.

petuska11

Ale toto nie sú také veci ako - kamarát ma nemá rád a podobne. Potrebujem sa porozprávať o "intímnych" veciach... brala som drogy, ubližovala som si, som na tom zle, rodičov len trápim, mamina mi už neverí, stále len klamem... s maminou si rozumiem ale nie až tak aby som jej takéto veci hovorila, aj ked strašne chcem! strašne túžim po kamarátskom vzťahu medzi mamou a dcérou ale nedá sa to... potrebujem pomoc, inú pomoc ako je učiteľ, kamarát alebo rodič

zewa

Bez suhlasu rodica to asi nepojde. Tak sa skus s nimi porozpravat.
No mas aj ucitelov. A aspon jeden z nich je urcite taky, ktoremu by si dokazala porozpravat, co ta trapi. Tam, kde je trapenie, nie je priestor na hanbu.