Otázka na mužov

Príspevok v téme: Otázka na mužov
malachitka

Ahojte páni,

predstavte si sitáciu,že by ste poznali jedno atraktívne dievča dobrých 5 rokov, vaša náklonnosť by bola strašne silná, no nikdy ste ju nevedeli dostať. Raz sa vam vyskytla príležitosť a ked ste sa naviac tešili,že čo bude ostali ste ako prefackaní - dozvedeli ste sa ,že je panna. Síce ťažké na pochopenie,už len kvôli kráse. Kašlali ste jej na hlavu. Práveže stala sa vám dobrou oeťou na výsmech, bavili ste sa na jej konto pred kamarátmi , nešetrili ste ju. Potom sa v jej živote objavil muž - čo náhoda nechcela - "váš" dobrý kamarát. Zrazu ste si aj vy našli priateľku. Vzniknutá situácia vás dosť naštvala, v zmysle ako si mohla vybrať jeho nie vás...ako by ste dalej konali? Snažili by ste sa ju získať, nakoľko vaša priateľka nie je tou našťastnejšou ženou?

nirv

1. Preco si myslíš že jeho priateľka nie je šťastná 2. "panna napriek kráse" chacha...za prvé ako to súvisí, za druhé, ...nenamyslas si trošku? 3. Fakt si myslíš že ak by bol do teba, stratí záujem lebo si panna? 4. Celé to vidíš nesprávne 5. Ak sa ti chalan s kamarátmi vysmieva že si panna, čo sa ti na nom ešte môže páčiť?

sweater*

ked ju vysmial bol to debilko, ta naklonnost ako to nazyvas je akurat tak drncanie jeho peeera v trenirkach. kasli nato, nehladaj zlozitosti tam kde niesu

kafe

pozri, tá silná náklonnosť (prepáč ale nezdržím sa hlasného smiechu, he-he-he:) o ktorej píšeš, je podľa mňa nadržanosť a zbieranie skalpov. O tom svedčí aj reakcia toho "blbečka", keď sa babe začal vysmievať, lebo je panna. On sa o ňu nezaujímal, kašlal jej na hlavu a NIKDY ju nechcel, maximálne tak pretiahnuť. A to isté chce (možno) i teraz. To čo nikdy nedosiahol ho najviac priťahuje, lebo to nemá/nemal. Ona ako osoba, žena, ho nezaujíma. A tá otázka - ako si mohla vybrať jeho a nie vás? Nuž dievča dobre vycítilo, čo ten blbeček chcel a nedala mu to (vďaka Bohu) a vybrala si muža, ktorý sa zaujíma o ŇU, nie o jej nohavičky a pekný ksicht. A snažiť sa získať niekoho, komu sa vysmievam, ponižujem, koho som mal možnosť 5 rokov dozadu získať, je podľa mňa poriadna sprostosť. A je to len sprostá mužská ješitnosť - DOSTAŤ JU len preto, lebo ona ťa nechce. Nebabri sa jej do vzťahu a daj jej pokoj. Kámo, uvedom si smutnú skutočnosť - na túto babu nemáš. Nímand ako ty jej nemá čo ponúknuť.

michael

Ja by som sa na ňu nevykašľal ani teraz ked mám veľa rokov ani vtedy ked som mal dvadsať štyri, ked som sa ženil.práve na opak.Prepáč, nerád to píšem, ale pohybuje-(val) sa okolo teba hlupák.Odpoved na otázku:NIE- Urobil som chybu tak mi treba, Kamarát sa zachoval dobre ked mu nevadila jej mravnssť.Nepodrazím ho!

ebi77777777

prosím???? smiať sa z toho, že je panna???? to akí ľudia robia, prosím ťa, to je aká morálna úroveň, koľko máte rokov? Takéto veci normálny dospelý nerobia, iba keď nejaký neinteligentný ľudia.

mango.tree

kolko mate rokov, 15? lebo to je dobra blbost, aby sa ti chlap smial preto, ze si panna, ci pred kamosmi ta zhadzoval. keby mu na tebe naozaj zalezalo, tak by bol stastny ako blcha z toho a nie toto. alebo skor je to otazka, s akymi typmi chlapov sa stretavas, toto je tak na urovni zakladoskolakov, pripadne krcmovych "inteligentov", nic v zlom. ty si asi myslis, ze on je do teba zalubeny, ze? no to tazko, to by bola uplne ina reakcia z jeho strany

Agnes999

to je cela telenovela. poznam pokracovanie. slecna panna s panom zlym otehotnie, ale on sa na nu vykasle a pojde za inou. ona so zlomenym srdcom sa da dokopy s jeho najlepsim kamaratom, ale vzdy ho bude tajne lubit. a o 20 rokov ked uz budu mat deti dospele sa daju zas dokopy. zazvoni zvonec a rozpravky bude koniec.