Chlap, ktorý nevie čo chce..

Príspevok v téme: Chlap, ktorý nevie čo chce..
smilestarr

Koncom decembra 29.12.2012 som sa s ním zoznámila. Ja 22 on, 27. Nebolo to to prvotné waw , všetko to prichádzalo postupne. Stretávali sme sa celý január, február a aj teraz . V podstate asi 3 mesiace. Volá ma von, do kina, divadla. Ja som sa do toho postupne však zamotala tak,že teraz stále na neho myslím, mám ho NAOZAJ rada , je mi s ním skvele... Pár dní dozadu , ked bol odcestovaný na školení sme si niečo písali na nete . A on mi napísal že sa bojí ešte do niečoho ísť . Koncom oktobra sa rozišli s frajerkou po dvoch rokoch. Lenže AKO mám byť vedla neho , ako mám byť s ním a vedieť že on nechce vzťah vraj -ZATIAL, že to príde ASI samé . Prečo ma teda volá von,prečo chce byť so mnou a zároveň NECHCE ? som z toho úplne zmatená, ale nechcem o neho prísť ... :(( čo by ste robili vy na mojom mieste ???

lilyianka

no ja neviem, ja si dovolím nesúhlasiť, pretože niektorí jedinci potrebujú viacej času na to, aby mali vzťah ..u mňa to bolo napr. tak, že po cca 5ročnom vzťahu som 4 mesiacoch začala chodiť s niekým iným, bohužiaľ som po mesiaci prišla na to, že to asi nepôjde a skončila to .videla som, že sa namotáva a že z jeho strany je tam čosi viac ..aj keď som myslela, že už som pripravená, nebola som ... čiže mne trvalo aj rok,kým som si uvedomila, že bývalý ma už prešiel ... možno by som ešte skúsila vydržať a ak sa ti bude zdať, že to nemá zmysel, tak to sama vycítiš ..

odpovedam

smilestarr, vola ta von, lebo mu je s tebou dobre. To neznamena, ze chce vztah. Ved aj tebe je dobre urcite s viacerymi ludmi, nielen s nim. Ale vies, ako to byva. Kym nebudes utekat, on ta nebude nahanat. Skus obmedzit s nim kontakt i stretavky, a ak mu budes chybat, bude o teba bojovat.

Agnes999

Chlapi su hrozne jednoduchi, treba pocuvat co hovoria. Hovori ano, mysli ano. Hovori nie, mysli nie. Hovori nechcem vztah, mysli nechcem vztah. Netreba za tym hladat ziadne take veci ako ze ale on to tak urcite nemysli. Pomaly kazda druha tema je tu o tom, ze chlap hovori ze nechce vztah, ale ze co ak ho chce, ja to tak citim a pod. Alebo chlap povie ze ma nemiluje ale ja si myslim, ze ma aj tak miluje. A potom pridu len slzy a plac.

Agnes999

Ked som sa zoznamila s mojim sucasnym bol asi pol roka rozideny a skoro hned sme sa dali dokopy. Neriesil minulost, byvalu. Ten tvoj je rozideny tiez uz asi pol roka, napriek tomu ta nechce. Ver tomu, ze keby si pre neho bola ta prava, tak by neriesil ci je rozideny mesiac di tri roky, isiel by do toho. Z tohto vztah na 99% nebude. Zbytocne zabijes cas ked na neho budes cakat! Mimochodom, moj byvaly bol rozideny len mesiac ked sa so mnou dal rokopy, a to bol s byvalou asi 6 rokov! A na nasom vtedajsom vztahu to nijak neubralo!