Vztahy na pracovisku

Príspevok v téme: Vztahy na pracovisku
romario2

caute, myslite ze je ok ked ma sef, veduci oddelenia atd, v praci svojich oblubencov ? ide o to ze u nas taky je, ma takych, pretoze pochadzaju z jedneho mesta a neviem co este maju spolocne, nevravim ze maju nejake extra vyhody v praci, mozno nejake o ktorych my ostatni ani nevieme, len ci sa vam to zda v pohode, podla mna by sa mal veduci pracovnik chovat ku kazdemu rovnako, aspon tak ma to ucili, diky za nazory

Filipova

Ale s tym negativnym vyzarovanim je to podla mna tak a mozno sa to z casti da aplikovat aj na tuto temu..

Ti oblubeni su vacsinou ludia jednoduchi (nie hlupi), ktori proste nic neriesia a ziju.. a takych maju vsetci radi, nikto nema rad problemy inych, kazdy ich ma dost sam..

Filipova

Mimulus si mozno naozaj mysli, ze na ostatnych posobi veselym dojmom, ale realita je taka, ze ludia s psychickymi problemami ci chcu, ci nie, nevedome vyzaruju zo seba negativnu energiu a ti druhi to citia... a nikto sa nechce takymi ludmi obklopovat.. on zije vo svojom svete, v ktorom je on ten dokonaly a vsetci mu ublizuju..

Odbocila som od temy, viem..

Co sa tyka romaria, je to uplne normalne, ze niektori su oblubenejsi v praci a niektori su bokom.. Kto chce, aby boli sefovia spravodlivi a spravali sa ku kazdemu rovnako, musel by zit v idealnom svete, v ktorom, zial, nezijeme ;-)

Mimulus

,,spočiatku si tvrdil že si veľmi obľúbený a máš veľa kamarátov, ženu a šťastné manželstvo.,,

Toto som nikdy netvrdil :)

,,potom napises že ťa vyhodili z desiatich zamestnaní lebo ťa nikto nemá rád.,,

Toto som nikdy nenapísal - z tých zamestnaní som odišiel sám :)

Ja neviem ale mám taký pocit, že tak na ľudí pôsobím ale kto vie možno sa mýlim :)

nirv

Mimulus ty si stale tak protirecis, čo sa týka tvojej osoby...spočiatku si tvrdil že si veľmi obľúbený a máš veľa kamarátov, ženu a šťastné manželstvo. Potom z teba vylezie že ťa sikanovali, že sa ti rozpadlo manželstvo, že ťa vyhodili z roboty, lebo si neoblubeny. A prečo by ti mal niekto závidieť a čo ? Napises že si zhodil 20 kíl a nie je to na tebe vidno. A navyše mám pocit že úprimne veríš všetkému co napises , aj ked raz napises to a potom zas opak. Pises že pôsobíš na ľudí ako veselý človek a preto ťa majú radi, potom napises že ťa vyhodili z desiatich zamestnaní lebo ťa nikto nemá rád. Tak ako to je? Pises že sa ti žena nevenuje, a celé večery trávi pri pc, ale ty si bez práce a každý deň celé hodiny tu.

Mimulus

0vecka - ale potom o čom to je? Je to neprispôsobivosť daného jedinca, závisť tých ostatných, pretože ja som už odišiel asi z desiateho zamestnania a vždy to tak bolo... A prácu hľadám... Možno nepriebojnosť alebo nestrkanie sa do... zamestnávateľovi???

0vecka

ale nesuvisi to az so schopnostami daneho cloveka bohuzial. treba si hladat inu pracu lebo takyto nezelani su prvi na odstrel