Alergia na jedlo

Príspevok v téme: Alergia na jedlo
Simonaa1

Zdravím , mám len 17 rokov a trpím alergiou takmer na všetko, najnovšie je to alergia na jedlo :hlavne na tropické ovocie, zeleninu,strukoviny,kečup,chilly,sója,alko-nápoje
Mám hrozne obmedzený jedálniček.
Nezaberá ani zodac,zenaro či Rapufin. Alergia sa prejavuje tak že mi opuchne tvár alebo oči, potom musím ostan minimálne 2-3 dni doma kým to neprejde. JE to veľmi nepríjemne ak sa mi to stáva tak často kedže som študentka a nemožem si dovoliť toľko vymeškávať.
Teraz mam predpísany Prednison zozačiatku pri opuchoch zaberal, "stiahol " mi to..ale teraz už nezaberá ani to . Som vážne zúfala , nemá s tím niekto skúsenosti? čo by mi pomohlo?

RNG

Skus silmne enzymy, a precistiot si pecen protokolom dr Berksona a hodne mikrovlaknin a inych absorbentov. Alergie su spojene s nedostatkami urcitych enzymov , ked telo nevie rozne latky spracovat a tie sa hromadia v tele a predstavuju zamorenia.
Protizapalove ako curcuminoidy s bioperinom, , dumbier, serrapeptaza, boswelin a ine mozu tiez pomoct, ale to potlaca len priznaky, neriesi problem zamorenia.

Prednisom sice je protizapalovy, ale jeden z jeho skodlivych nasledkov je aj puchnutie tvare.