Otravuje ma cudzí muž, bojim sa

Príspevok v téme: Otravuje ma cudzí muž, bojim sa
mamstrach

Pred niekoľkými dňami som na pokeci pisala bezvyznamne slova typu ako sa máš? si kočka, čo studuješ, ake maš koníčky... proste somariny s 30 ročným mužom. Pred včerom mi pisal, že ma pozná a z videnia, a podľa fotky som ho spoznala aj ja, len zopár krát som ho videla v meste., no nikdy som s nim nebola naživo. Včera poobede mi začalo volať cudzie číslo, potom aj písať - vidím ťa. Nebrala som to nejak do uvahy, myslela som si že si niekto robí srandu. Ale on prišiel pred moj dom /ja absolutne neviem odkiaľ vie kde byvam, ani odkial ma moje číslo, dokonca aj meno s priezviskom pozná/ Mama vyšla vonku, a nevedela kto ma zháňa, tak ma zavolala, prišla som k autu a hneď som ho spoznala, povedal, že slečna vy ste volali taxik? Povedala som nie a ostala som v šoku, odkial vie kde byvam, a on tak v pohode, aspon som vás videl. Teraz, keď som išla zo školy na autobusku, čakal ma tam, veľmi som sa zľakla, tvárila som sa že ho nepoznám, ale začal zvyšovať hlas, že prečo ho ignorujem, či chcem mať rozbitu hubu, nato mi prišiel autobus, nastupila som, ešte som začula ako zakričal že sa ešte uvidíme... Možno je to moja vina, že som s nim pisala na pokeci, ale boli to len bežne slová, žiadne informácie o mne som mu nepísala. Veľmi sa bojím, že mi nedá pokoj a že sa to zhorší. Rodičom radšej nechcem nič povedať, lebo by z toho urobili tragédiu, poznám ich. Ale neviem, čo ďalej.
Mám 18. rokov a priateľa.

nozdrape

zmenila som si aj mob čislo a poclicia týtmo pasákom dala, ešte sa mi smiali že som si zmenila čislo,nechem pre nich pracovat a neaju si povedat okrem toho že som velmi chorá a zničilo mi to život.Okrem toho ktoré máme utajené pevnu linku nejaké kurvičky sem vyvolávali a čo si myslíte od koho vedeli čislo utajené od policie .nepozerali ste v správach že dvaja policajti si otvorili miestnosti kde pasli štetky z apeniaze tak toto je realita a tak to funguje.Musiš ist veci riešit vyššie lebo tebe sa len vysmeju a zneuživaju právnu nevedomost ludi žial aj na policii.v čom nevidia uspech sa ani do toho nepustia, tak to funguje na slovensku.

nozdrape

+ja mám taký pocit že polciia ešte s týmito ludmi spolupracuje žiadna ochrana. napr ja som obtažovaná na nete mi dávaju na javo veci ktoré mám v mobile vobec sa už mobilom ani nefotim nerobim fotky lebo su mi na neho napojený kludia nejaký pasáci s kurvičkami a o inom ani nebudem hovoirt.vždy viem aká reakcia na aku reakciu bola.nemám anonimitu, na nete si musim vypočut názor o tom čo mám v mobile,myôlsím hladaju štetky čo bdu pre nich pracovat.o psychickej šikane a zneuživaní informácii ani nehovorím zničili mi život, čo má nejaký pasak vedeit info o mne cvez nejaku postkomunisticku spicelku psychologičku.

Marsmeloun

no kto vie či sa priateľ zastane :D :D možno nájde v históriií všeličo :D kedy už ludia pochopia ...že si treba chrániť súkromie .... :-/ a rada pre teba ak je to teda pravdivé ... ak sa znova objaví potom o tom doma , v skole , nezdržiavaj sa sama , polícia, kup si kaser , hlavne mu nesmieš ukázať že sa bojíš .... zver sa o tom dospeým isto sa nájde niekto kto narobí poriadky s jedným uchylom !!! a hlavne si zober ponaučenie do buducna !!!

tb5

Tak treba to zacat riesit... najlepsie by bolo ked ho uvidis tak si zapni nahravac/video a nahravaj co hovori.Nevymazuj e-maily ani spravy a urob si aj kopie. A potom na Policiu. Ak zatial nechces kup si aspon maly sprej do oci alebo elek. paralyzer. Potom sa tu ozvi co ako

lilyianka

bohužiaľ policajti ti vôbec nepomôžu, ako už písala Agnes, dajú mu max pokutu a keby ta to zaujímalo, tak túto pokutu mu môžu dať 2x za sebou, až potom keby si nedal 3x povedať (čiže by si sa 3x sťažovala u fízlov) až vtedy by to riešili inak .. môžu založiť dôkazy, ktoré voči nemu máš, čiže všetky maily, smsky a pod. veci si nemaž .. môže sa ti to zísť... ale to je tak vše .. a inak na tvojom mieste by som o tom povedala priateľovi, nech urobí poriadky on .. veď snáď si svoju priateľku zastane nie?
a ešte jedna vec, rodičom a priateľovi by si to povedať mala, pretože budeš mať v nich podporu a časom, ak nedajbože nedá poikoj to na tebe bude aj vidno ... nenechaj to zájsť ďaleko, viem o čom vravím (snáď neprežiješ to čo ja, čiže 2 roky teror, a pozor, nebol to priateľ, ale len známy).. a radím ti, zmeň si číslo, mail. schránku, všetko čo môžeš ...

nirv

Pozri sa, na polícii nemajú problém zistiť, odkiaľ ti volá, aj odkiaľ ti písal, podľa IP adresy. Ak ťa bude ešte obťažovať, nedaj najavo strach a povedz mu, že si nezelas kontakt s ním, a ak bude pokračovať, podas trestné oznámenie za obtazovanie. Hlavne sa neboj, tým ho krmis.

Agnes999

No takto, v kazdom pripade na policiu mozes zajst, mozno tvoj pripad prebere nejaky akcny policajt, nikdy nemozes vediet. Ale moc si od toho neslubuj, len tolko. Na hentoho chlapa by mohlo platit zastrasenie, najlepsie nejakym chlapom, ci uz tvojim priatelom alebo niekym inym. Jak to urobit musite vymysliet, ja viem moc malo informacii na to.

Agnes999

No ja si myslim ze mu policia neda ani tu smiesnu pokutu, ani sa nebudu unuvat ho najst, mam s nimi svoje skusenosti. Oni zdvihnu tie svoje lenive zadky az ked dojde k vrazde. Inak sa neunuvaju. Mozes ho skusit udat, aspon keby sa stalo nieco vaznejsie budes mat dokaz, ze si sa to snazila riesit. Ale na 99% to zalozia a viac nevytiahnu. Ja ked som raz chcela podat trestne oznamenie na chlapa, ktory sa mi vyhrazal, este policajt sa mi vyhrazal, ze ak sa nepreukaze ze to naozaj tak je, tak budem ja musiet platit pokutu. A ze sa to preukaze len vtedy, ak sa on prizna. Co hovoril boli blbosti, si to vymyslel aby sa tym nemusel vobec zaoberat. Aj tak som to podala a jedine co preto urobil, ze zavolal tomu chlapovi domov, ten nebol doma, tak nechal u jeho otca odkaz, ze ked bude doma, nech mu zavola. Nikdy nezavolal a policajt sa tym nikdy viac nezaoberal.

spaceboy

ahoj, ak to je pravda, povedal by som to na tvojom mieste rodicom a siel spolu s nimi na policiu. Mama toho chlapa videla tiez, ako hovoris, preto moze byt svedkom jeho podoby. A na policii mozes udat jeho telefonne cislo, nakolko ti pise smsky a vola, mozes tiez udat jeho udaje z pokecu. Policia si ho preveri, mozes tiez poziadat o ich ochranu ak uvedies, ze si v ohrozeni zivota. Najschodnejsie cesta bude, ak sa najprv otvoris rodicom. Su prvi, ktori ti vzdy a vo vsetkom pomozu, aj ked mozu spociatku posobit nahnevano, bude to len pre starost o tvoje bezpecie.