Bolelo tooo......?????

xyz

dievcata to bude asi tym ze zena nemoze byt stale vlhka.az ked mate sex v pohode a pravidelne tak to dokaze byt lepsie.treba pouzivat gely lebo vam vznikaju drobne ranky a tie sa mozu zapalit a je to dost neprijemne potom by ste si mali dat so sexom na par dni pohov nech sa sliznica zahoji.

alias

ja mam tiez taky problem. prve kolo v pohodicke, druhe horko tazko, lebo to strasne boli... preco? nie som sucha, len ako keby opuchnuta.

alickaa

a keď to bolí nepannu po sexe?? aj na ˇalší deň? maximálne 2 kolá a už tretie neviem dokončiť, lebo som tam dole spuchnutá a hrozne to na dotyk bolí. poraďte niečo znepríjemnuje mi to život!

alenka

Nika323.AHOJ pozerala som si co si tam pisete.Podla mna je to normalne ked sa opitas,ani ja o tom neviem vela neboj sa.Ja som sa do teraz bala ze sa da tak otehotniet ked to ma na ruke. :D hh.Aj ja som panna a nehambim sa za to.Mozno niesom ked mi pretrhol blanu tak nie no.A ked to budes za den velakrat robit,tak ta to bude dost boliet ten chalan ma pravdu.Staci raz a riadne :)

kleozka

hej vrzek. ak si taka inteligentna bytost, ze vies o vsetkom, tak naco chodis na tieto stranky ? Naco ti je vobec internet.

vrzek

nika ked ta bude vela takto prstovat tak vo vnutri ti vagina tak svrdne ze nebudes citit nic, to sa normalne az taka rurka vytvori a ked do nej zakricis tak aj ozvenu budes pocut